• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Maxi Ageing 8+ Tørfoder til hund, 15kg

  728,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til seniorhunde af store racer (mellem 26 og 44 kg) – over 8 år.
  ROYAL CANIN® Maxi Ageing 8+-vådfoder i sovs er specielt udviklet med alle din store voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne. Foderet er beriget med et udvalgt antioxidantkompleks, som er med til at neutralisere frie radikaler. Det indeholder endvidere Omega 3-fedtsyrerne EPA og DHA, der hjælper med at understøtte din hunds knogler, når den bliver ældre.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100298

  728,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  728,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100298
  Varenummer 2100298 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til alle store hunde, der er over 8 år gamle og vejer 26-44 kg.

  ROYAL CANIN® Maxi Ageing 8+-vådfoder i sovs er specielt udviklet med alle din store voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne. Det er sammensat til at støtte sund aldring hos store racehunde som din.

  Foderet er beriget med et udvalgt antioxidantkompleks, som er med til at neutralisere frie radikaler. Det indeholder endvidere Omega 3-fedtsyrerne EPA og DHA, der hjælper med at understøtte din hunds knogler, når den bliver ældre.

  Det er vigtigt at opretholde din hunds sunde knogler og aktivitet i denne livsfase, især for store racehunde, som skal bære en tungere kropsvægt. Derudover indeholder ROYAL CANIN® Maxi Ageing 8+ i sovs et protein af yderst god kvalitet, der er særligt udvalgt for sin høje fordøjelighed.

  For at imødekomme hver hunds individuelle præferencer fås det også som tørfoder med sprøde og lækre foderpiller.

  Hvis du overvejer blandet fodring, skal du blot følge vores fodringsvejledning for at sikre, at din hund får en optimal mængde af både våd- og tørfoder.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Tørret fjerkræprotein, ris, animalsk fedt, hvede, hvedemel, majs, majsgluten, hydrolyserede animalske proteiner, vegetabilsk proteinisolat*, roetrævler, vegetabilske fibre, fiskeolie, mineraler, sojaolie, gær og dele heraf, tomat (lycopenkilde), fructo-oligosakkarider, psylliumfrø og -skaller, hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), boragoolie, fløjsblomstmel, hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 29.000 IE, D3-vitamin: 800 IE, E1 (Jern): 41 mg, E2 (Jod): 4,1 mg, E4 (Kobber): 13 mg, E5 (Mangan): 53 mg, E6 (Zink): 134 mg, E8 (Selen): 0,09 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 10 g - Sensoriske tilsætningsstoffer: Ekstrakt af te (polyfenolkilde): 150 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter. *L.I.P.: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 27,0 % - Råfedt: 17,0 % - Råaske: 5,8 % - Træstof: 2,9 % - EPA/DHA: 4 g/kg.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)