• Tilbud
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Maxi Adult Tørfoder til hund, 10kg

  415,20 kr.

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ROYAL CANIN® Maxi Adult-tørfoder til voksne hunde af store racer er specielt udviklet med din hunds ernæringsmæssige behov i tankerne. Dette foder er velegnet til store hunde på 15 måneder og derover med en voksenvægt på 26 kg til 44 kg.
  Store hunde kan have særligt følsomme knogler. Derfor er det meget vigtigt at opretholde sund aktivitet hos din hund på grund af den slitage, som dens størrelse medfører.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2101086

  415,20 kr.

  På lager

  415,20 kr.

  Varenummer: 2101086
  Varenummer 2101086 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Der er stor forskel på de ernæringsmæssige behov hos større hunderacer og mindre hunderacer.
  Derfor er det vigtigt, at du vælger et afbalanceret foder, der er tilpasset hundens størrelse og andre specifikke former for følsomhed.

  ROYAL CANIN® Maxi Adult-tørfoder til hunde er specielt udviklet med din hunds ernæringsmæssige behov i tankerne. Dette foder er velegnet til store hunde på 15 måneder og derover med en voksenvægt på 26 kg til 44 kg.
  ROYAL CANIN® Maxi Adult-foderet hjælper med at opretholde en ideel vægt, som din hund kan bære på en behagelig måde. 

  ROYAL CANIN® Maxi-foder til hunde har en udvalgt sammensætning, der hjælper med at opretholde din hunds gode fordøjelse.
  Derudover er det beriget med Omega 3-fedtsyrer (EPA og DHA), der medvirker til at understøtte og vedligeholde din hunds hud ved at holde den sund og næret.


  Ingredienser

  Majs, tørret fjerkræprotein, majsmel, animalsk fedt, tørret okse- og svineprotein*, hydrolyserede animalske proteiner, majsgluten, hvede, roetrævler, ris, fiskeolie, sojaolie, mineraler, gær og dele heraf, hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).


  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 16.000 IE, D3-vitamin: 1.000 IE, E1 (Jern): 43 mg, E2 (Jod): 4,3 mg, E4 (Kobber): 13 mg, E5 (Mangan): 56 mg, E6 (Zink): 137 mg, E8 (Selen): 0,08 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 5 g - Konserveringsmidler - Antioxidanter. *L.I.P.: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Analytiske bestanddele
  Protein: 26,0 % - Råfedt: 17,0 % - Råaske: 6,4 % - Træstof: 1,4 % - Pr. kg: Omega-3 fedtsyrer: 7,5 g inkl. EPA/DHA: 4 g.

  Foderanvisning


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)