• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Maine Coon Adult Vådfoder til kat, 12 * 85g

  198,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til katte – specielt til voksne Maine Coon katte – over 15 måneder (bidder i sovs).
  ROYAL CANIN® Maine Coon Adult-vådfoder i sovs er specielt udviklet med denne specifikke races behov i tankerne. Foderet er beriget med taurin, DHA og EPA (Omega 3-fedtsyrer), der hjælper med at opretholde muskel- og knoglestyrken og understøtter en sund hjertefunktion.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3100232

  198,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  198,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3100232
  Varenummer 3100232 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  ROYAL CANIN® Maine Coon Adult-vådfoder i sovs er specielt udviklet med denne specifikke races behov i tankerne. Du kan være sikker på, at det er lige så vigtigt for os, som det er for dig, at opfylde din Maine Coons ernæringsmæssige behov. Der skal lægges særlig vægt på at støtte dens generelle sundhed og gode tilstand.

  Foderet er beriget med taurin, DHA og EPA (Omega 3-fedtsyrer), der hjælper med at opretholde muskel- og knoglestyrken og understøtter en sund hjertefunktion. ROYAL CANIN® Maine Coon Adult i sovs har også et yderst koncentreret energiindhold, der giver din store kat den energi, den har brug for til sine daglige rutiner.

  Maine Coon-katten har en tæt, halvlang pels med en fin, blød underuld. De specifikke aminosyrer, vitaminer og Omega 3- og 6-fedtsyrer hjælper med at opretholde din kats sunde hud og pels.
  For at imødekomme hver kats individuelle præferencer fås ROYAL CANIN® Maine Coon Adult i sovs også som tørfoder med sprøde og lækre foderpiller.

  Hvis du overvejer blandet fodring, skal du blot følge vores fodringsvejledning for at sikre, at din kat får en optimal mængde af både våd- og tørfoder.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Kød og animalske biprodukter, korn, fisk og fiskeprodukter, vegetabilsk proteinekstrakt, vegetabilske biprodukter, olie og fedtstoffer, mineraler, sukker, skaldyr.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: D3-vitamin: 310 IE, E1 (Jern): 11 mg, E2 (Jod): 0,3 mg, E4 (Kobber): 2,6 mg, E5 (Mangan): 3,4 mg, E6 (Zink): 34 mg.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 10 % - Råfedt: 4,3 % - Råaske: 1,4 % - Træstof: 1,6 % - Vand: 78 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)