• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Light Weight Care Mini Adult Tørfoder til hund

  238,00 kr.548,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til hund – til voksne og ældre hunde af små racer (op til 10 kg) – fra 10 måneder – hunde med tendens til vægtøgning.
  Få en slank hund ved hjælp af vores komplette, velsmagende og sultstillende ernæringsløsning.
  Vores vægtbevidste foder kombinerer et tilpasset kalorieindhold med et højt næringsindhold.

  Varenummer 2100633 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  3kg238,00 kr. available on subscription
  2100306Afsendelse 1-3 hverdage
  8kg548,00 kr. available on subscription
  2100307Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Mange kæledyr er overvægtige, hvilket udgør en ekstra belastning for deres knogler og almene sundhed. Kalorieindtaget kan nemt reduceres ved at give hunden en mindre mængde af dens almindelige foder. Men selvom den måske taber sig, kan det samtidig føre til underernæring. Vores vægtbevidste foder kombinerer et tilpasset kalorieindhold med et højt næringsindhold.

  Få en slank hund ved hjælp af vores komplette, velsmagende og sultstillende ernæringsløsning. ROYAL CANIN® Light Weight Care Mini er velegnet til hunde med en ideal vægt op til 10 kg.

  Når det samlede kalorieindtag begrænses, medfører det normalt også et begrænset proteinindtag. Det betyder, at dit kæledyr taber muskelmasse i stedet for fedt. Men alt foder fra Royal Canin indeholder yderst letfordøjelige proteiner.

  Vores foder er udviklet med tilpassede niveauer af fedtstoffer og kalorier for at hjælpe dit kæledyr med at holde sig mere let til bens.
  Fedt har et højt energiindhold på hele 9 kalorier pr. gram, hvilket er næsten dobbelt så meget som for proteiner og kulhydrater.


  Den optimale kombination af opløselige og uopløselige fibre, herunder psylliumfrø, hjælper din hund med at føle sig mæt. Det er en fordel, når din hund skal tabe sig. Fibrene støtter desuden en regelmæssig tarmpassage og hjælper med at opretholde en sund mikroflora i din hunds tarm.

  Omega-3-fedtsyrer har mange gavnlige virkninger. Foderets sammensætning er rig på de værdifulde langkædede Omega-3-fedtsyrer EPA og DHA, som hjælper med at understøtte din hunds sundhed.

  Foderpillens ringform og konsistens motiverer din hund til at tygge foderet grundigere. Nogle hunde sluger deres foder. Når hunden tygger foderet grundigere, spiser den også langsommere. Det betyder, at hundens krop får mere tid til at opnå en mæthedsfølelse.

  Vores Light Weight Care-ernæringsprogram findes som sprøde foderpiller og som lækker paté i en pose. Begge er ernæringsmæssigt komplette og kompletterer hinanden perfekt. Hvorfor ikke prøve patéen som et lækkert supplement sammen med foderpillerne? Tro os ikke blot på ordet, Royal Canin MINI Light Weight Care er testet hos Royal Canin, og det er videnskabeligt vist, at 88 % af de let overvægtige hunde opnåede en mere normal vægt på 8 uger.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Tørret fjerkræprotein, majs, byg, ris, vegetabilsk proteinisolat*, majsgluten, hydrolyserede animalske proteiner, vegetabilske fibre, animalsk fedt, roetrævler, cellulosepulver, mineraler, fiskeolie, gær og dele heraf, sojaolie, psylliumfrø og -skaller, fructo-oligosakkarider, boragoolie, fløjsblomstmel. *L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 22.000 IE, D3-vitamin: 1.000 IE, E1 (Jern): 36 mg, E2 (Jod): 3,6 mg, E4 (Kobber): 11 mg, E5 (Mangan): 47 mg, E6 (Zink): 136 mg, E8 (Selen): 0,04 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 30,0% - Råfedt: 11,0% - Træstof: 6,6%

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)