• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Light Weight Care Adult Tørfoder til kat

  368,00 kr.699,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Afbalanceret fuldfoder til voksne katte – anbefales til at forebygge vægtstigning.
  Royal Canins vægtbevidste foder tilfører alle de næringsstoffer, der er nødvendige for at bevare sundt helbred, og har samtidig et tilpasset indhold af proteiner, fedtstoffer og kalorier, som støtter en normal vægt og vedligeholder muskelmassen.
  Vi anvender en omhyggeligt optimeret kombination af uopløselige og opløselige fibre, der hjælper din kat med at føle sig mæt og tilfreds.

  Varenummer 3100350 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  3kg368,00 kr. available on subscription
  3100215Afsendelse 1-3 hverdage
  8kg699,00 kr. available on subscription
  3100216Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Overvægt hos katte betyder, at de har sværere ved at løbe, klatre og angribe, og giver desuden øget risiko for sundhedsproblemer. Du kan hjælpe din kat med at opnå en sundere vægt ved at give den næringsstoffer af høj kvalitet, tilrettelægge sjove og aktive fodringsrutiner og sørge for at have nogle enkle, sunde vaner.

  Royal Canins vægtbevidste foder tilfører alle de næringsstoffer, der er nødvendige for at bevare sundt helbred, og har samtidig et tilpasset indhold af proteiner, fedtstoffer og kalorier, som støtter en normal vægt og vedligeholder muskelmassen. Vi anvender en omhyggeligt optimeret kombination af uopløselige og opløselige fibre, der hjælper din kat med at føle sig mæt og tilfreds.

  Foderet indeholder også L-carnitin, der er forbundet med et sundt fedtstofskifte. Vores foder er udviklet med tilpassede niveauer af fedtstoffer og kalorier for at hjælpe dit kæledyr med at holde sig mere let til bens. Fedt har et højt energiindhold på hele 9 kalorier pr. gram, hvilket er næsten dobbelt så meget som for proteiner og kulhydrater. Når det samlede kalorieindtag begrænses, medfører det normalt også et begrænset proteinindtag.
  Det betyder, at dit kæledyr taber muskelmasse i stedet for fedt. Men alt foder fra Royal Canin indeholder yderst letfordøjelige proteiner.

  Den optimale kombination af opløselige og uopløselige fibre, herunder psylliumfrø, hjælper din kat med at føle sig mæt. Det er en fordel, når din kat skal tabe sig. Fibrene støtter desuden en regelmæssig tarmpassage og hjælper med at opretholde en sund mikroflora i din kats tarm. Forskning viser, at tilskud af L-carnitin kan lette vægttab hos overvægtige katte.

  Foderpillens nøjagtigt tilpassede form og konsistens motiverer din kat til at tygge grundigere og spise langsommere.
  Det betyder, at kattens krop får mere tid til at opnå en mæthedsfølelse. ROYAL CANIN® Light Weight Care fås også med tre lækre våde konsistenser.

  Hos ROYAL CANIN® forpligter vi os til at tilbyde ernæringsmæssige løsninger, der passer til dit kæledyrs behov.
  Ifølge en intern undersøgelse hos ROYAL CANIN® opnåede over 90 % af de let overvægtige katte, der blev fodret med Royal Canin Light Weight Care-tørfoder, en mere normal vægt på 8 uger.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Tørret fjerkræprotein, vegetabilske fibre, vegetabilsk proteinisolat*, majs, hydrolyserede animalske proteiner, majsgluten, majsmel, ris, hvede, animalsk fedt, mineraler, roetrævler, gær og dele heraf, fiskeolie, psylliumfrø og -skaller, sojaolie.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 21.000 IE, D3-vitamin: 800 IE, Jern (3b103): 30 mg, Jod (3b201, 3b202): 3 mg, Kobber (3b405, 3b406): 9 mg, Mangan (3b502, 3b504): 39 mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 128 mg, Selen (3b801, 3b811, 3b812): 0,06 mg, L-carnitin: 200 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter. *L.I.P.: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 36,0 % - Råfedt: 10,0 % - Råaske: 7,5 % - Træstof: 10,4 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)