• Tilbud
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Labrador Retriever Adult Tørfoder til hund, 12kg

  503,20 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til voksne og modne hunde af racen Labrador Retriever – over 15 måneder.
  ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult-tørfoder er specielt udviklet med alle din voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne.
  Labrador Retriever-foderet har et tilpasset kalorieindhold, herunder et øget proteinindhold og et reduceret fedtindhold, der hjælper din hund med at opretholde en normal vægt.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100632

  503,20 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  503,20 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100632
  Varenummer 2100632 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til labradorretrievere på 15 måneder og derover.

  ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult-tørfoder er specielt udviklet med alle din voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne. Labrador Retriever-foderet har et tilpasset kalorieindhold, herunder et øget proteinindhold og et reduceret fedtindhold, der hjælper din hund med at opretholde en normal vægt.

  Labradorretrieverens vandafvisende pelsstruktur virker isolerende mod kulden. Derfor er det vigtigt, at labradorretrieveren har en god pelstilstand.

  ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult hjælper med at understøtte hudens barrierefunktion med et udvalgt kompleks. Sammensætningens indhold af næringsstoffer, der omfatter hjulkroneolie og andre essentielle fedtsyrer, hjælper med at opretholde en sund hud og pels hos din hund.

  Labradorretrieveren, der er en målrettet atlet, giver alt, hvad den har, når det gælder motion. Dens robuste krop og stærke knogler betyder, at din hund har brug for næringsstoffer, der hjælper med at opretholde dens sundhed. Ved hjælp af specifikke næringsstoffer, herunder Omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA, hjælper foderet med at understøtte sunde knogler.

  Derudover er foderpillens konsistens og sammensætning skræddersyet eksklusivt til labradorretrieverens kæbe. Foderpillens specielt tilpassede form hjælper også med at mindske hastigheden af foderindtaget for at hjælpe din hund med at opretholde en normal kropsvægt.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Majs, ris, tørret okse- og svineprotein*, tørret fjerkræprotein, hydrolyserede animalske proteiner, animalsk fedt, vegetabilske fibre, roetrævler, majsgluten, hvede, gær og dele heraf, fiskeolie, mineraler, sojaolie, psylliumfrø og -skaller, frugto-oligosakkarider, hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), boragoolie (0,1 %), fløjsblomstmel, hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).


  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 28.500 IE, D3-vitamin: 800 IE, E1 (Jern): 54 mg, E2 (Jod): 3,4 mg, E4 (Kobber): 5 mg, E5 (Mangan): 38 mg, E6 (Zink): 139 mg, E8 (Selen): 0,16 mg Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 10 g - Sensoriske tilsætningsstoffer: Ekstrakt af te (polyfenolkilde): 150 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanterprotein, animaliskt fedt, cellulosepulver, vegetabilisk fiber, fiskolja, mineraler, sojaolja, gær-produkter, hydrolyserat collagen (3,5%), tørret tomat (kilde til lycopen).
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 30,0 % - Råfedt: 13,0 % - Råaske: 6,6 % - Træstof: 3,8 % - EPA/DHA: 4 g/kg

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)