• Tilbud
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Kitten Sauce Vådfoder til Killing, 12*85g

  150,40 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til katte – specielt til killinger, 2. vækstfase op til 12 måneder (bidder i sovs).
  ROYAL CANIN® Kitten Instinctive i sovs indeholder alle de vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for at opfylde høje energibehov og understøtte styrkelse af knoglerne samt opretholdelse af en god generel sundhed. Vådfoderet er specielt designet til at være let at tygge, og det er også velegnet som foder til moderkatte.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3100206

  150,40 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  150,40 kr. available on subscription

  Varenummer: 3100206
  Varenummer 3100206 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Den bedste start i livet for din killing begynder med den rigtige ernæring. Ved at sørge for, at den får de vigtige næringsstoffer, den har brug for, understøtter du din killings udvikling og vækst i kritiske stadier og i dens videre udvikling.

  Fravænning af killinger kan være vanskeligt – især hvis foderet ikke er specifikt tilpasset din killings behov og smagsløg. Derfor er ROYAL CANIN® Kitten Instinctive i sovs sammensat til at matche den optimale ernæringsprofil, som killingerne instinktivt foretrækker.

  Når du giver din killing et velsmagende foder, der tager hensyn til smag, duft og tekstur, fremmer du langvarig, instinktiv accept af det næringsrige foder, du giver den.

  ROYAL CANIN® Kitten Instinctive i sovs indeholder alle de vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for at opfylde høje energibehov og understøtte styrkelse af knoglerne samt opretholdelse af en god generel sundhed.

  I anden vækstfase (4-12 måneder) er din killings immunsystem endnu ikke fuldt udviklet.
  ROYAL CANIN Kitten Instinctive styrker kroppens naturlige forsvar hos din killing med en sammensætning af antioxidanter som E-vitamin, C-vitamin, taurin og lutein.
  ROYAL CANIN® Kitten Instinctive i sovs er specielt designet til at være let at tygge, og det er også velegnet som foder til moderkatte.

  For at imødekomme hver kats individuelle præferencer fås ROYAL CANIN® Kitten Instinctive også som vådfoder i saftig gelé eller som en blød og velsmagende paté.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilsk proteinekstrakt, mineraler, vegetabilske biprodukter, olie og fedtstoffer, gær, sukker.


  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: D3-vitamin: 175 IE, E1 (Jern): 4 mg, E2 (Jod): 0,36 mg, E4 (Kobber): 2,8 mg, E5 (Mangan): 1,3 mg, E6 (Zink): 13 mg.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 12 % - Råfedt: 4 % - Råaske: 1,8 % - Træstof: 0,9 % - Vand: 78 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)