• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin German Shepherd Adult Tørfoder til hund, 11kg

  639,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til voksne og modne Schæferhunde – over 15 måneder.

  ROYAL CANIN® German Shepherd Adult-tørfoder er specielt udviklet med alle din voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne.
  Tørfoderet bidrager til opretholdelsen af et sundt fordøjelsessystem.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100336

  639,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  639,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100336
  Varenummer 2100336 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til schæferhunde på 15 måneder og derover.

  ROYAL CANIN® German Shepherd Adult-tørfoder er specielt udviklet med alle din voksne hunds ernæringsmæssige behov i tankerne. Tørfoderet bidrager til opretholdelsen af et sundt fordøjelsessystem. Denne virkning skyldes indholdet af yderst letfordøjelige L.I.P.-proteiner og et udvalg af særlige fibre, der begrænser tarmforgæringen og samtidig hjælper med at opretholde en sund balance i tarmfloraen.

  ROYAL CANIN® German Shepherd Adult hjælper med at understøtte hudens barrierefunktion med et særligt kompleks.
  Det indeholder desuden Omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA. Disse næringsstoffer bidrager til en sund hud og pels hos din hund.

  Schæferhunden er kendt for sit livlige temperament og høje aktivitetsniveau. Det betyder, at et foder, der indeholder næringsstoffer, som understøtter sundheden, kan hjælpe med at opretholde denne races høje aktivitetsniveau.
  Derfor er det beriget med specifikke næringsstoffer, der understøtter sunde knogler. Derudover bidrager denne sammensætning også til at opretholde en normal vægt.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Ris, tørret fjerkræprotein, animalsk fedt, vegetabilsk proteinisolat*, majsmel, hydrolyserede animalske proteiner, vegetabilske fibre, mineraler, roetrævler, sojaolie, fiskeolie, kopraolie, hydrolysat af gær (kilde til mannan-oligosakkarider), hydrolysat af krebsdyr (glucosaminkilde), fløjsblomstmel, hydrolysat af brusk (chondroitinkilde).
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 28.500 IE, D3-vitamin: 800 IE, E1 (Jern): 51 mg, E2 (Jod): 5,1 mg, E4 (Kobber): 15 mg, E5 (Mangan): 66 mg, E6 (Zink): 145 mg, E8 (Selen): 0,11 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 10 g - Sensoriske tilsætningsstoffer: Ekstrakt af te (polyfenolkilde): 150 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter. *L.I.P.: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 24,0 % - Råfedt: 19,0 % - Råaske: 6,5 % - Træstof: 4,0 % - EPA/DHA: 4 g/kg.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)