• Tilbud
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Fit Adult Tørfoder til kat

  575,20 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Afbalanceret fuldfoder til voksne katte over 1 år med moderat aktivitet og udendørs adgang.
  ROYAL CANIN® Fit tørfoder er specielt udviklet til at opfylde alle din kats ernæringsmæssige behov med henblik på at støtte og opretholde dens nuværende sundhed.
  Din kat har brug for ernæring af høj kvalitet for at opfylde alle dens behov i voksenalderen – derfor har Fit en optimal ernæringsprofil, der indeholder det rette niveau af gavnlige næringsstoffer, som hjælper med at understøtte og opretholde din kats sundhed.

  Varenummer 3100346 Kategorier , ,

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  10kg 575,20 kr. available on subscription
  3100197Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til voksne katte i alderen 1-7 år.

  ROYAL CANIN® Fit tørfoder er specielt udviklet til at opfylde alle din kats ernæringsmæssige behov med henblik på at støtte og opretholde dens nuværende sundhed. Din kat har brug for ernæring af høj kvalitet for at opfylde alle dens behov i voksenalderen – derfor har Fit en optimal ernæringsprofil, der indeholder det rette niveau af gavnlige næringsstoffer, som hjælper med at understøtte og opretholde din kats sundhed.

  Derudover indeholder ROYAL CANIN® Fit en balance af gavnlige næringsstoffer – herunder en række vitaminer og mineraler – for at hjælpe med at opretholde et sundt urinvejssystem hos voksne katte som din.

  Takket være indholdet af specifikke kostfibre hjælper det også med at befri din kat for hår og pels, som den eventuelt har slugt. Dette betyder, at forekomsten af hårboller reduceres betydeligt.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Tørret fjerkræprotein, ris, hvede, majs, animalsk fedt, tørret svineprotein*, vegetabilske fibre, hvedemel, hydrolyserede animalske proteiner, majsgluten, gær og dele heraf, roetrævler, sojaolie, fiskeolie, mineraler, psylliumfrø og -skaller, hydrolysat af gær (kilde til mannan-oligosakkarider), fløjsblomstmel.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 13.000 IE, D3-vitamin: 700 IE, E1 (Jern): 35 mg, E2 (Jod): 3,5 mg, E4 (Kobber): 11 mg, E5 (Mangan): 45 mg, E6 (Zink): 136 mg, E8 (Selen): 0,09 mg - Zootekniske tilsætningsstoffer: Ammoniumklorid: 5 g - Konserveringsmidler - Antioxidanter. *L.I.P.: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 32 % - Råfedt: 15 % - Råaske: 7,2 % - Træstof: 4,6 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)