• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Exigent Mini Adult Tørfoder til hund, 3kg

  238,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ROYAL CANIN® Exigent Mini er fuldfoder til voksne og modne hunde af små racer (mellem 1 og 10 kg og over 10 måneder) med en kræsen appetit. ROYAL CANIN® Exigent Mini er fyldt med al den ernæring, som din hund har brug for, hvis den skal leve et sundt liv.
  Den pudeformede foderpille i ROYAL CANIN® Exigent Mini har en spændende sprød konsistens og er fyldt med en paté af smagsfulde næringsstoffer. Dens sprøde ydre har et velsmagende, fedtholdigt overtræk, mens paté-fyldet er både righoldigt og lækkert.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100322

  238,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  238,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100322
  Varenummer 2100322 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til hunde med en kræsen appetit, der vejer op til 10 kg.

  I forbindelse med sine måltider overvejer din hund foderets aroma, størrelse og konsistens. For at få din hund til at spise et sundt foder – og ikke kun de godbidder, den tigger om, når den nægter at spise sit måltid – har du brug for et sundt og ernæringsmæssigt komplet foder, der er uimodståeligt for selv de mest kræsne hunde.

  ROYAL CANIN® Exigent Mini er fyldt med al den ernæring, som din hund har brug for, hvis den skal leve et sundt liv. Den pudeformede foderpille i ROYAL CANIN® Exigent Mini har en spændende sprød konsistens og er fyldt med en paté af smagsfulde næringsstoffer. Dens sprøde ydre har et velsmagende, fedtholdigt overtræk, mens paté-fyldet er både righoldigt og lækkert.

  Alt Royal Canin-foder er ernæringsmæssigt komplet og indeholder 100 % af de højkvalitetsproteiner, fedtstoffer, fibre, vitaminer og mineraler, som din hund har brug for, hvis dens trivsel skal støttes hele livet.

  Vores Exigent-ernæringsprogram tilbyder to komponenter: Sprøde foderpiller og en lækker paté i pose, der begge er ernæringsmæssigt komplette og tilsammen udgør det perfekte måltid.

  Hvorfor ikke prøve patéen som et lækkert supplement sammen med foderpillerne? Tro os ikke blot på ordet, ROYAL CANIN® Exigents Minis resultater er en dokumenteret succes. Videnskabeligt testet på Royal Canins kenneler; op til 99 % af hundene foretrak dette foder.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Tørret fjerkræprotein, animalsk fedt, ris, vegetabilsk proteinisolat*, varmebehandlet hvedemel, majsmel, hydrolyserede animalske proteiner, vegetabilske fibre, roetrævler, mineraler, fiskeolie, fructo-oligosakkarider, boragoolie, fløjsblomstmel. TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 29.500 IE, D3-vitamin: 800 IE, E1 (Jern): 38 mg, E2 (Jod): 3,9 mg, E4 (Kobber): 12 mg, E5 (Mangan): 50 mg, E6 (Zink): 133 mg, E8 (Selen): 0,08 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter. *L.I.P.: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 29.500 IE, D3-vitamin: 800 IE, E1 (Jern): 38 mg, E2 (Jod): 3,9 mg, E4 (Kobber): 12 mg, E5 (Mangan): 50 mg, E6 (Zink): 133 mg, E8 (Selen): 0,08 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter. *L.I.P.: Udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 30,0 % - Råfedt: 22,0 % - Råaske: 4,8 % - Træstof: 2,6 %.

  Foderanvisning


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)