• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Digestive Care Mini Adult Tørfoder til hund

  238,00 kr.548,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  ROYAL CANIN® Digestive Care Minis er et fuldfoder til voksne og ældre hunde af små racer (op til 10 kg) – fra 10 måneder.
  ROYAL CANIN® Digestive Care Minis særligt velsmagende opskrift er specielt fremstillet til hunde med tendens til følsom fordøjelse. Små hunde er tilbøjelige til at have hårdere afføring.

  Varenummer 2100629 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  3kg238,00 kr. available on subscription
  2100310Afsendelse 1-3 hverdage
  8kg548,00 kr. available on subscription
  2100311Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til hunde, der vejer op til 10 kg.

  Der er ingen, der synes, at fordøjelsesproblemer er sjove – heller ikke din hund. Et foder, der indeholder næringsstoffer af høj kvalitet – sammensat til at støtte en sund tarmfunktion og forbedre næringsoptagelsen – kan hjælpe med at understøtte din hunds tarmsystem.

  ROYAL CANIN® Digestive Care Minis særligt velsmagende opskrift er specielt fremstillet til hunde med tendens til følsom fordøjelse. Små hunde er tilbøjelige til at have hårdere afføring. ROYAL CANIN® Digestive Care Minis opskrift tager hensyn til alle disse faktorer.

  Foderet indeholder en ideelt afbalanceret blanding af opløselige og uopløselige fibre, der hjælper med at begrænse gæring og desuden understøtter tarmpassagen præcis, hvor der er behov for det. Indholdet af præbiotika hjælper med at understøtte en sund tarmflora.

  Royal Canin tager proteiner meget alvorligt. Vi bruger udelukkende den højeste kvalitet og tilpasser proteintyperne til din hunds specifikke behov. Derfor indeholder opskriften på ROYAL CANIN® Digestive Care Mini yderst letfordøjelige proteiner, der også er kendt som L.I.P.

  Mange års erfaring og kontinuerlig forbedring sikrer, at vi altid har den nyeste viden om de bedste fremstillingsmetoder. Vores intelligente tilberedningsteknik sikrer, at næringsstofferne i denne opskrift er lettere at fordøje. Den høje fordøjelighed bekræftes i forbindelse med vores regelmæssige, strenge kvalitetskontrol.

  Vores Digestive Care-ernæringsprogram tilbyder to komponenter: Sprøde foderpiller og en lækker paté i pose, der begge er ernæringsmæssigt komplette og tilsammen udgør det perfekte måltid.

  Hvorfor ikke prøve patéen som et lækkert supplement sammen med foderpillerne? Tro os ikke blot på ordet, ROYAL CANIN® Digestive Care Minis resultater viser en udvikling af optimal afføringskvalitet på op til 92 % – det ultimative bevis på en sund tarm. Det betyder, at ROYAL CANIN® Digestive Care Minis resultater er en dokumenteret succes.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Tørret fjerkræprotein, ris, animalsk fedt, hydrolyserede animalske proteiner, vegetabilsk proteinisolat*, hvedemel, hvede, byg, majsgluten, roetrævler, gær og dele heraf, fiskeolie, sojaolie, vegetabilske fibre, mineraler, fructo-oligosakkarider, fløjsblomstmel. *L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg) Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 30.500 IE, D3-vitamin: 800 IE, E1 (Jern): 37 mg, E2 (Jod): 3,7 mg, E4 (Kobber): 11 mg, E5 (Mangan): 48 mg, E6 (Zink): 135 mg, E8 (Selen): 0,08 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 10 g - Konserveringsmidler - Antioxidanter.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 30,0% - Råfedt: 22,0% - Træstof: 1,8%

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)