• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Digestive Care Medium Adult Tørfoder til hund, 12kg

  718,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til hund – Til voksne og ældre hunde af mellemstore racer (mellem 11 og 25 kg) – Fra 12 måneder – Hunde med tendens til sensibelt fordøjelsessystem

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2101039

  718,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  718,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2101039
  Varenummer 2101039 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Hos hunde med tendens til fordøjelsesproblemer hjælper skræddersyede næringsstoffer, inklusive proteiner, essentielle fedtstoffer, vitaminer og mineraler, med til at støtte en sund tarm og får din hund til at trives hele livet. Velegnet til hunde, der vejer fra 26 kg til 44 kg.

  ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi er specielt fremstillet til hunde med tendens til følsom fordøjelse. Da større hunde som din er mere tilbøjelige til gæring i tarmen, kan blød afføring ofte være et problem. ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi indeholder næringsstoffer af høj kvalitet, der er sammensat til at understøtte en sund tarm og forbedre næringsoptagelsen. Opskriften indeholder en blanding af præbiotika og fibre, der understøtter en afbalanceret tarmflora og fremmer en optimal afføringskvalitet. Hos hunde med tendens til fordøjelsesproblemer hjælper skræddersyede næringsstoffer, inklusive proteiner, essentielle fedtstoffer, vitaminer og mineraler, med til at støtte en sund tarm og får din hund til at trives hele livet. Velegnet til hunde, der vejer fra 26 kg til 44 kg.

  ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi er specielt fremstillet til hunde med tendens til følsom fordøjelse. Da større hunde som din er mere tilbøjelige til gæring i tarmen, kan blød afføring ofte være et problem. ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi indeholder næringsstoffer af høj kvalitet, der er sammensat til at understøtte en sund tarm og forbedre næringsoptagelsen. Opskriften indeholder en blanding af præbiotika og fibre, der understøtter en afbalanceret tarmflora og fremmer en optimal afføringskvalitet.
  ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi er specielt fremstillet ved hjælp af vores intelligente tilberedningsteknik, der sikrer, at næringsstofferne er lettere at fordøje. Derudover bekræfter vores regelmæssige, strenge kvalitetskontrol dette foders høje fordøjelighed. Præbiotika er essentielle næringsstoffer i denne opskrift, da de nærer de gode bakterier i din hunds tarme. Disse bakterier, der også er kendt som god tarmflora, er vigtige for at støtte din hunds tarm og almene sundhed.

  Vores Digestive Care-ernæringsprogram tilbyder to komponenter: Sprøde foderpiller og en lækker paté i pose, der begge er ernæringsmæssigt komplette og tilsammen udgør det perfekte måltid. Hvorfor ikke prøve patéen som et lækkert supplement sammen med foderpillerne? Tro os ikke blot på ordet, ROYAL CANIN® Digestive Care Maxis resultater viser en udvikling af optimal afføringskvalitet på op til 97 % – det ultimative bevis på en sund tarm. Det betyder, at ROYAL CANIN® Digestive Care Maxis resultater er en dokumenteret succes.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Ris, tørret fjerkræprotein, hvedemel, animalsk fedt, hvede, majsgluten, vegetabilsk proteinisolat*, byg, hydrolyserede animalske proteiner, roetrævler, sojaolie, mineraler, fiskeolie, vegetabilske fibre, fructo-oligosakkarider, hydrolysat af gær (kilde til mannan-oligosakkarider), boragoolie, fløjsblomstmel. *L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg) Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 22.000 IE, D3-vitamin: 1.000 IE, E1 (Jern): 38 mg, E2 (Jod): 3,8 mg, E4 (Kobber): 12 mg, E5 (Mangan): 49 mg, E6 (Zink): 132 mg, E8 (Selen): 0,06 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 10 g - Konserveringsmidler - Antioxidanter.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 25,0% - Råfedt: 18,0% - Træstof: 1,8%

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)