• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Digest Sensitive Sovs Adult Vådfoder til kat, 12*85 g

  207,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til voksne katte (bidder i sovs).
  ROYAL CANIN® Digest Sensitive i sovs er et foder, der er yderst letfordøjeligt for katte, der undertiden har sensitive maver.
  Det indeholder desuden specielt udvalgte næringsstoffer, der hjælper med at mindske lugten af din kats afføring.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3200008

  207,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  207,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3200008
  Varenummer 3200008 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Foderets lave fedtindhold kan også bidrage til at opretholde en ideel, normal vægt. Det inkluderede protein er optimalt til at understøtte muskel- og knoglestyrken og samtidig opretholde en god fordøjelse i din kats sensitive mave. Det vil også sikre, at din kats afføring ikke har en distraherende stærk lugt – hvilket i sig selv er et tegn på god fordøjelse.

  Dette foder hjælper også med at understøtte urinvejssundheden ved hjælp af en optimal, reduceret koncentration af mineraler.

  For at imødekomme hver kats individuelle præferencer fås ROYAL CANIN® Digest Sensitive også som tørfoder med sprøde og lækre foderpiller. Hvis du overvejer blandet fodring, skal du blot følge vores fodringsvejledning for at sikre, at din kat får en optimal mængde af både våd- og tørfoder.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Kød og animalske biprodukter, korn, vegetabilske biprodukter, mineraler, vegetabilsk proteinekstrakt, sukker.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: D3-vitamin: 200 IE, E1 (Jern): 3,6 mg, E2 (Jod): 0,35 mg, E4 (Kobber): 2,8 mg, E5 (Mangan): 1 mg, E6 (Zink): 11 mg - Teknologiske tilsætningsstoffer: Clinoptilolit af sedimentær oprindelse: 2 g.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 9,5 % - Råfedt: 4 % - Råaske: 1,7 % - Træstof: 0,6 % - Vand: 80,5 %.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)