• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Dermacomfort Mini Adult Tørfoder til hund

  238,00 kr.548,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til hund – til voksne og ældre hunde af små racer (op til 10 kg) – fra 10 måneder.
  Velegnet til hunde med tendens til hudirritation og kløe.
  ROYAL CANIN® Dermacomfort Minis opskrift til reducering af allergener er fremstillet omhyggeligt med særligt udvalgte proteiner.
  Denne specielt tilpassede ernæring hjælper med at holde din hunds hud så sund som muligt. Derudover hjælper foderet også med at holde din hunds pels fyldig og sund.

  Varenummer 2100628 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  3kg238,00 kr. available on subscription
  2100318Afsendelse 1-3 hverdage
  8kg548,00 kr. available on subscription
  2100319Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Velegnet til hunde, der vejer op til 10 kg.

  Der er ingen, der synes, at det er sjovt at have irriteret hud – heller ikke din hund. Vidste du, at hudirritation er den hyppigste årsag til, at hunde skal til dyrlægen? Sensitiv, kløende hud får din hund til at klø sig meget, og den kan beskadige sin hud med kløerne – hvilket kan føre til mindsket sundhed.

  ROYAL CANIN® Dermacomfort Minis opskrift til reducering af allergener er fremstillet omhyggeligt med særligt udvalgte proteiner. Denne specielt tilpassede ernæring hjælper med at holde din hunds hud så sund som muligt. Derudover hjælper foderet også med at holde din hunds pels fyldig og sund.

  ROYAL CANIN® Dermacomfort Mini indeholder omhyggeligt udformede foderpiller, der passer perfekt mellem din hunds tænder. Denne særligt velsmagende opskrift er specielt fremstillet med henblik på at sikre din hunds trivsel.

  Foderet indeholder Omega 3- og 6-fedtsyrer, inklusive GLA, EPA og DHA, der hjælper med at understøtte og nære huden, så den bliver mindre sensitiv over for de irritationskilder, der findes i din hunds miljø.

  Vores Dermacomfort-ernæringsprogram tilbyder to komponenter: Sprøde foderpiller og en lækker paté i pose, der begge er ernæringsmæssigt komplette og tilsammen udgør det perfekte måltid.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Ris, vegetabilsk proteinisolat*, hvede, animalsk fedt, majsgluten, afskallet havre, majs, hydrolyserede animalske proteiner, mineraler, sojaolie, roetrævler, fiskeolie, hørfrø, fructo-oligosakkarider, mono- og diglycerider af palmitinsyre og stearinsyre esterificeret med citronsyre, boragoolie, fløjsblomstmel. *L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.


  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg) Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 29.000 IE, D3-vitamin: 800 IE, E1 (Jern): 67 mg, E2 (Jod): 5,4 mg, E4 (Kobber): 13 mg, E5 (Mangan): 66 mg, E6 (Zink): 146 mg, E8 (Selen): 0,17 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 25,5% - Råfedt: 17 ,0% - Træstof: 1,4%

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)