• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Dermacomfort Maxi Adult Tørfoder til hund, 12kg

  719,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til hund – Til voksne og ældre hunde af store racer (mellem 26 og 44 kg) – Fra 15 måneder – Hunde med tendens til hudirritation og kløe

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2101044

  719,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  719,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2101044
  Varenummer 2101044 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Hudirritation er den hyppigste årsag til, at hunde skal til dyrlægen. Du kan passe på din hund ved at fodre den med næringsstoffer af høj kvalitet, der er særligt afstemt til at pleje og lindre sensitiv hud.

  Sensitiv hud fører ofte til overdreven kradsen, hvilket kan skade din hunds hud yderligere og endda føre til mindsket sundhed.

  ROYAL CANIN® Dermacomfort Maxi er skræddersyet med aktive næringsstoffer, der hjælper med at understøtte din hunds hudfunktion. Foderet, der er beriget med omega 3- og 6-fedtsyrer, hjælper med til at lindre huden, hvilket gør den mindre sensitiv over for de irritationskilder, der kan findes i din hunds miljø. Derudover hjælper disse næringsstoffer også med at holde din hunds pels sund. Velegnet til hunde, der vejer mellem 26 kg og 44 kg.

  ROYAL CANIN® Dermacomfort Maxi indeholder specielt udformede foderpiller, der passer perfekt mellem din hunds tænder. Vi tager proteiner meget alvorligt. Derfor bruger vi udelukkende den højeste kvalitet og tilpasser proteintyperne til din hunds specifikke behov.

  Vores Dermacomfort-ernæringsprogram tilbyder to komponenter: Sprøde foderpiller og en lækker paté i pose, der begge er ernæringsmæssigt komplette og tilsammen udgør det perfekte måltid. Hvorfor ikke prøve patéen som et lækkert supplement sammen med foderpillerne? Tro os ikke blot på ordet, 91 % af ejerne var tilfredse med dette produkt efter blot 2 måneders vedvarende brug. Det betyder, at ROYAL CANIN® Dermacomfort Maxis resultater er en dokumenteret succes.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Hvede, vegetabilsk proteinisolat*, ris, animalsk fedt, majsgluten, majs, afskallet havre, mineraler, hydrolyserede animalske proteiner, sojaolie, roetrævler, fiskeolie, hørfrø, fructo-oligosakkarider, boragoolie, fløjsblomstmel. *L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg) Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 29.500 IE, D3-vitamin: 800 IE, E1 (Jern): 73 mg, E2 (Jod): 6,1 mg, E4 (Kobber): 15 mg, E5 (Mangan): 75 mg, E6 (Zink): 148 mg, E8 (Selen): 0,19 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 25,0% - Råfedt: 17,0% - Træstof: 1,6%

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)