• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Royal Canin Coat Care Mini Adult Tørfoder til hund, 8kg

  548,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Fuldfoder til hund – til voksne og ældre hunde af små racer (fra 1 til 10 kg) fra 10 måneder.
  ROYAL CANIN® Coat Care Minis velsmagende komplette ernæring giver næring til en fyldig og kraftig pels, så din hund får et smukt udseende, men frem for alt også støtte til et sundt helbred.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100323

  548,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  548,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100323
  Varenummer 2100323 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Dette foder er velegnet til hunde med en mat og ru pels, der vejer op til 10 kg.

  Din hunds kraftige og silkebløde pels er ikke kun smuk, den afspejler også hans eller hendes gode generelle sundhed og næring. Den bedste måde at passe på din hunds pels på er indefra og ud – start med et godt foder.

  ROYAL CANIN® Coat Care Minis velsmagende komplette ernæring giver næring til en fyldig og kraftig pels, så din hund får et smukt udseende, men frem for alt også støtte til et sundt helbred.

  ROYAL CANIN® Coat Care Mini er beriget med Omega 3- og 6-fedtsyrer, som hjælper med at nære både huden og pelsen.

  Den eksklusive foderpille har også et højt indhold af GLA-rig hjulkroneolie, der giver ekstra næring til huden. ROYAL CANIN® Coat Care Mini indeholder også tyrosin og fenylalanin. Disse intelligente næringsstoffer er melaninforstadier, der bidrager til at intensivere din hunds pelsfarve.

  Vores Coat Care-ernæringsprogram tilbyder to komponenter: sprøde foderpiller og en lækker paté i pose, der begge er ernæringsmæssigt komplette, og tilsammen udgør det perfekte måltid.

  Hvorfor ikke prøve patéen som et lækkert supplement sammen med foderpillerne? Tro os ikke blot på ordet, ROYAL CANIN® Coat Care Minis resultater er en dokumenteret succes. En videnskabelig undersøgelse på Royal Canins kenneler har vist, at dette produkt giver en blankere pels efter blot 28 dages brug.


  Ingredienser
  SAMMENSÆTNING: Tørret fjerkræprotein, ris, vegetabilsk proteinisolat*, hvedemel, majs, animalsk fedt, hydrolyserede animalske proteiner, hvede, majsgluten, roetrævler, sojaolie, gær og dele heraf, mineraler, fiskeolie, vegetabilske fibre, cellulosepulver, fructo-oligosakkarider, boragoolie, fløjsblomstmel. *L.I.P.: udvalgt proteinkilde med en meget høj fordøjelighed.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  TILSÆTNINGSSTOFFER (pr. kg): Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber: A-vitamin: 24.500 IE, D3-vitamin: 800 IE, E1 (Jern): 51 mg, E2 (Jod): 4,5 mg, E4 (Kobber): 12 mg, E5 (Mangan): 56 mg, E6 (Zink): 127 mg, E8 (Selen): 0,07 mg, L-tyrosin: 10 mg - Konserveringsmidler - Antioxidanter.
  Analytiske bestanddele
  ANALYTISKE BESTANDDELE: Protein: 30,0% - Råfedt: 16,0% - Træstof: 2,4%

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)