• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Regulator Complete +Fiber Mash, 20kg

  372,50 kr. available on subscription

  Afsendelse 2-4 hverdage

  Regular Complete +Fiber Mash er særligt velegnet til den relativt nøjsomme eller overvægtige hest, der har svært ved at omsætte sukker og stivelse og har brug for støtte til omstilling af mikrofloraen i tarmen, så forbrændingen effektiviseres. +Fiber Mash øger hestens arbejdsevne og udholdenhed.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100653

  372,50 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  372,50 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100653
  Varenummer 1100653 Kategorier , , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Lavt energi-/kalorieindhold

  Ren forkælelse til den nøjsomme eller overvægtige hest. Du behøver ikke tænke på kalorierne.

  Giv din hest en sund krop
  Den rigtige fiberbalance er afgørende for din hests sundhed. +Fiber Mash har 45,9% fermenterbare fibre, der styrker/regulerer tarmens mikroflora og tilfører udholdenhedsforbedrende energi. Kilderne er sojaskaller, tørrede roesnitter og citruskvas.

  Kilderne til de grove absorberende fibre med de tarmnormaliserende og afgiftende egenskaber er sojaskaller, tørrede roesnitter, grønpiller og hvedeklid. Sojaskaller og roesnitters høje indhold af begge fibertyper, er en afgørende faktor i det balancerede forhold mellem de to typer.

  Sojaskallernes muskelopbyggende proteiner hjælper til at optimere forbrændingen når fedtdepoter forbruges og muskler bygges op.

  Balanceret blodsukker
  Hvedeklid giver, ligesom hørfør, nogle af de sunde og betydningsfulde sekundærstoffer (lignaner), dog uden hørfrøenes mange kalorier. Hvedeklid har positiv indflydelse på insulinfølsomhed og metabolske sygdomme.

  +Fiber Mash dækker sammen med Every Day Happy din hests behov for alle relevante næringsstoffer og beskytter mod uønskede miljøpåvirkninger. Din hest får en sund krop.

  Efterløb/våde prutter
  Våde prutter/efterløb, er ofte en følge af ufordøjet stivelse i stortarmen, så tarmen udleder vandet sammen med afføringen i stedet for, at det optages i kroppen. Indholdet af sukker og stivelse kan være højt i græs, hø og wrap. +Fiber Mash hjælper til at udligne dette.

  Jo flere fibre, des mere optimeres tarmens bakterie- og mikroorganismefamiliers livsbetingelser. Jo bedre livsbetingelser, des sundere og gladere bliver din hest.

  Ingen tilsatte vitaminer og mineraler
  +Fiber Mash er uden tilsatte vitaminer og mineraler. I det enkle staldkøkken prioriterer vi et let overblik over kilderne til tilførte vitaminer og mineraler. Mange forskellige kilder kan skabe tvivl om, hvorvidt din hest får den korrekte daglige dosis.


  Ingredienser

  - Grønpiller
  - Sojaskaller
  - Hvedeklid
  - Tørrede roesnitter
  - Citruskvas

  - Fedtsyredestillater fra fysisk raffinering palme. Bæredygtigt produceret og RSPO certificeret palmeolie. www.RSPO.org

  RC Herbal Fusion #1
  - Rosmarin
  - Bukkehornsfrø
  - Brændenælde
  - Kardemomme
  - Anisfrø
  - Koriander


  Analytiske bestanddele
  12,00 % Råprotein
  3,00 % Råfedt
  25,50 % Træstof
  6,40 % Råaske
  0,50 % Lysin
  0,60 % Calcium
  0,34 % Fosfor
  0,06 % Natrium
  1,49 % Kalium
  0,13 % Svovl
  0,24 % Magnesium

  Foderanvisning


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)