• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Red Dingo kattehalsbånd, classic rød

  45,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Opgrader din kats stil med Red Dingo’s klassiske og justerbare kattehalsbånd. Med lette materialer, sikker plastikspænde og bjælde, er dette halsbånd både stilfuldt og sikkert.

  Mål: 20-32 cm/12mm

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3600026

  45,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  45,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3600026
  Varenummer 3600026 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Med Red Dingo's klassiske kattehalsbånd kan du give din kat en sikker og komfortabel oplevelse. Halsbåndet er lavet af lette materialer og kan justeres efter din kats halsstørrelse, så den kan bære det hele dagen uden gener. Det er let at lukke med en plastikspænde, der også er designet til at gå op ved ryk, så din kat kan frigøre sig selv, hvis den sidder fast. Halsbåndet har også en lille bjælde, så du kan høre, hvor din kat er, når den bevæger sig rundt i hjemmet. Vælg mellem forskellige farver for at finde det perfekte kattehalsbånd til din kat.

  Mål: 20-32 cm/12mm

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)