• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  PURINA® PRO PLAN® DELICATE CAT vådfoder Havfisk i sauce, 10x85g

  119,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  PRO PLAN NUTRISAVOUR DELICATE er et proteinrigt og letfordøjeligt vådfoder til voksne katte på 12 måneder eller derover, der giver din kat alle de næringsstoffer, som den har behov for. Foderet består af lækre og møre stykker havfisk i en delikat sovs. Kattemaden er letfordøjelig og er med til at give din kat en sund og naturlig balance i tarmfloraen.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3100401

  119,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  119,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3100401
  Varenummer 3100401 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Ejer du en kat, der kan være lidt svær at lokke hen til madskålen, er dette det helt rette foder. Din kat vil ikke kunne modstå den lækre fisk med sovs og da det er et vådfoder, vil kattens væskeindtag samtidig blive øget.

  Purina Pro Plan Nutri Savour Delicate kan desuden blandes med både tørfoder eller andet vådfoder og præsenteres i en kasse med hele 10 poser!

  Purina Pro Plan Nutri Savour Delicate indeholder en unik sammensætning af vitaminer og mineraler, der alle styrker din kats generelle sundhed og immunforsvar. Calcium og fosfor styrker knogler og tænder, mens den essentielle aminosyre taurin både støtter hjertefunktion og syn.


  Ingredienser
  Sammensætning: Kød og animalske biprodukter, vegetabilisk proteinekstrakt, fisk og fiskprodukter (heraf 4% havsfisk), vegetabiliske biprodukter, mineraler, olier og fedt, sukker.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Tilsætningsstoffer: 
  tilsætningsstoffer:
  IE/kg: Vit. A: 1072; Vit. D3: 150; E-vitamin: 320;
  mg/kg: Taurin: 490; Jernsulfat monohydrat: 40; Vannfri kalsiumjodat: 0,59; Kobbersulfat pentahydrat: 3,8; Mangansulfat monohydrat: 5,5; Sinksulfat monohydrat: 71;
  Analytiske bestanddele
  Analytiske bestanddele:
  Vandindhold: 78,0%
  Protein: 12,6%,
  Fedtindhold: 3,8%,
  Råaske: 2,3%,
  Træstoffer: 0,3%
  Omega 3-fedtsyrer: 0,1%
  Omega 6-fedtsyrer: 1,1%

  Foderanvisning
  For en gennemsnitlig voksen kat (4 kg), gives 3 poser om dagen fordelt på minst to separate måltider.  Foderguiden for voksne katte er baseret på moderat aktive katte ved normal omgivelsestemperaturer. Individuelle behov er forskellige, fodermængden bør justeres efter behov, så din kat holder en slank og sund kropsvægt.  Serveres ved stuetemperatur.  Rent og frisk vand bør altid være tilgængeligt.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)