• Tilbud
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  PURINA® Pro Plan® Small & Mini Puppy OPTISTART® tørfoder m. kylling

  228,65 kr.381,65 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Et komplet tørfoder, som er videnskabeligt udviklet til hvalpe af små racer og dværgracer. PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Puppy med OPTISTART® tørfoder til hvalpe indeholder alle de næringsstoffer, som din hvalp har brug for til en sund udvikling. Det er også egnet til drægtige og diegivende tæver.

  Varenummer 2100769 Kategorier , ,

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  3kg 228,65 kr. available on subscription
  2100682Afsendelse 1-3 hverdage
  7kg 381,65 kr. available on subscription
  2100700Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Alt, hvad vi gør, har et simpelt formål: at hjælpe med at forbedre livet for hunde og deres ejere. For at hjælpe hvalpe til en fremragende start har PURINAs dyrlæger og ernæringseksperter udviklet PURINA® PRO PLAN® Small & Mini Puppy med OPTISTART®, et tørfoder til hvalpe. OPTISTART® indeholder kolostrum, som findes i den første modermælk, og hjælper med at understøtte hvalpe af små racer og dværgracers naturlige forsvar, så de bedre kan overvinde hverdagens udfordringer og opbygge et sundt naturligt forsvar, der kan bidrage til deres sundhed på lang sigt.

  Dette tørfoder til hvalpe indeholder letfordøjelige ingredienser og afbalancerede næringsstoffer. OPTISTART® omfatter ingredienser, der har vist sig at fremme et sundt tarmsystem hos hvalpe og hjælpe med at reducere risikoen for fordøjelsesproblemer. Det har også den rette mængde af calcium, fosfor og D-vitamin for en normal udvikling af sunde knogler. Det fremmer også en sund udvikling af synet og hjernen såvel som fast afføring under fravænningen.

  Det er desuden klinisk dokumenteret, at det fremmer kroppens lokale og overordnede naturlige forsvars reaktion på vaccinationer.


  Opbevaring
  Foderet skal opbevares tørt og køligt.

  Ingredienser
  Sammensætning: Kylling (20 %), Dehydreret fjerkræprotein, Hvede, Animalsk fedt, Sojamel, Ris (7 %), Majsglutenmel, Tørret roesnitter, Majs, Hvedeglutenmel, Mineraler, Tørret æg, Fiskeolie, Hydrolysat, Tørret kolostrum (0,1 %).
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Tilsætningsstoffer:
  Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:
  IE/kg: Vit. A: 34 000; Vit. D3: 1 100; Vit. E: 200;
  mg/kg: Vit. C: 120; Jernsulfat monohydrat: 250; Calciumiodat vandfrit: 3,2; Kobbersulfat pentahydrat: 50; Mangansulfat monohydrat: 110; Zincsulfat monohydrat: 420; Natriumselenit: 0,29;
  Teknologiske tilsætningsstoffer: Tocopherol-ekstrakt fra vegetabilske olier: 66 mg/kg
  Analytiske bestanddele
  Analytiske bestanddele:
  Protein: 32,0 %,
  Fedtindhold: 21,0 %
  Råaske: 7,5 %
  Træstoffer: 2,0 %

  Foderanvisning

  Drægtighed og diegivning: Besøg Purina PRO PLAN®s hjemmeside, eller spørg din dyrlæge om nærmere oplysninger.

  Fravænning og vækst: Under fravænningen fra 3-6 uger tilbydes fugtet PRO PLAN® Puppy 3-4 gange om dagen. Efter fravænning fodres hvalpen i henhold til vejledningen i tabellen.

  Fra 3 mdr. reduceres mængden af tilsat vand gradvist. Sørg for, at din hvalp holder sig slank, mens den vokser, for at sikre en sund udvikling. Juster den daglige fodermængde afhængig af din hvalps aktivitetsniveau, fysiske tilstand og individuelle behov.

  Der bør altid være adgang til rent, frisk vand.

  Kropsvægt (kg)g/dag 1 måned  g/dag 1.5-3 måneder  g/dag 4-5 månederg/dag 6-8 månederg/dag 9-12 måneder
  12g+mælk45-505555-VoksenVoksen
  52g+mælk60-8555-857070-Voksen
  105g+mælk75-110115-135140140-Voksen

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)