• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  PURINA® Pro Plan® DOG Small & Mini Adult OPTIBALANCE® tørfoder m. kylling

  249,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  OPTIBALANCE® er vores sammensætning af næringsstoffer. Dette komplette tørfoder til hunde er særligt udviklet til at hjælpe hunde med at optage de næringsstoffer, de behøver fra deres tørfoder på en mere effektiv måde.

  Varenummer 2100766 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  3kg249,00 kr. available on subscription
  2100688Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  PURINA® PRO PLAN® med OPTIBALANCE® er en kombination af særligt udvalgte ingredienser og næringsstoffer i passende mængder til hunde af forskellig størrelse og kropsbygning. Denne formel er udviklet til netop de behov, som voksne hunde af små racer og dværgracer har.

  PURINA® Pro Plan® Small & Mini Adult med OPTIBALANCE® er et komplet tørfoder til voksne hunde af små racer og dværgracer, der indeholder en kombination af vigtige næringsstoffer, som hjælper med at fremme sunde led til en aktiv livsstil.

  Den særligt tilpassede koncentration af næringsstoffer understøtter også små hundes højere stofskifte. Vores opskrift er særligt udviklet til at hjælpe med at holde hjertet sundt samt fremme sunde tænder ved at reducere forekomsten af tandsten med 36 %.


  Opbevaring
  Foderet skal opbevares tørt og køligt.

  Ingredienser
  Sammensætning: Kylling (20 %), hvede, dehydreret fjerkræprotein, majs, ris (7 %), animalsk fedt, sojamel, tørret roesnitter, majsglutenmel, hvedeglutenmel, mineraler, tørret æg, fiskeolie, hydrolysat, gær.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Tilsætningsstoffer:
  Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:
  IE/kg: Vit. A: 34 000; Vit. D3: 1 100; Vit. E: 550;
  mg/kg: Vit. C: 140; Jernsulfat monohydrat: 230; Calciumiodat vandfrit: 3,0; Kobbersulfat pentahydrat: 47; Mangansulfat monohydrat: 110; Zincsulfat monohydrat: 400; Natriumselenit: 0,28;
  Teknologiske tilsætningsstoffer: Tocopherol-ekstrakt fra vegetabilske olier: 48 mg/kg
  Analytiske bestanddele
  Analytiske bestanddele:
  Protein: 28,0 %
  Fedtindhold: 17,0 %
  Råaske: 7,5 %
  Træstoffer: 2,0 %

  Foderanvisning

  Disse mængder er kun vejledende.

  Justér mængden i forhold til din hunds aktivitetsniveau, fysiske tilstand og individuelle behov for at vedligeholde en sund kropsvægt.

  Der bør altid være adgang til rent, frisk vand.

  Hundens vægt<1t aktivitet1-3t aktivitet
  1-5kg35-110g45-125g
  5-10kg110-175g125-200g

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)