• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  PURINA® Pro Plan® DOG Medium & Large Adult 7+ Sensitive Skin tørfoder m. laks, 14 kg

  699,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Følsom hud bør ikke komme i vejen for, at din ældre hund kan nyde sit foder.

  PURINA® PRO PLAN® Medium & Large Adult 7+ Sensitive Skin med OPTIDERMA® er et komplet tørfoder til hunde, der er udviklet ved hjælp af den mest avancerede videnskab, som vores eksperter har anvendt til at fremme din hunds ernæring.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2100703

  699,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  699,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2100703
  Varenummer 2100703 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Følsom hud bør ikke komme i vejen for, at din ældre hund kan nyde sit foder. PURINA® PRO PLAN® Medium & Large Adult 7+ Sensitive Skin med OPTIDERMA® er et komplet tørfoder til hunde, der er udviklet ved hjælp af den mest avancerede videnskab, som vores eksperter har anvendt til at fremme din hunds ernæring.

  Foderet indeholder særligt udvalgte proteinkilder (laks, majs, soja, tørret æg, ris og tørret roesnitter), der har vist sig at fremme en sund hud. Vores tørfoder til hunde med følsom hud hjælper også med at reducere mulige hudgener hos ældre hunde med følsom hud og fremmer en sund hud og blank pels.

  Den særlige kombination af næringsstoffer, der er målrettet mod huden, omfatter proteiner af høj kvalitet, essentielle fedtsyrer, zink samt A-, B- og E-vitamin.

  Vores tørfoder med OPTIDERMA® til ældre hunde er særligt udviklet af vores dyrlæger og ernæringseksperter og indeholder letfordøjelige ingredienser som fx laks (over 85 % af de animalske proteiner i denne opskrift stammer fra laks) og vigtige næringsstoffer, der fremmer sunde led.


  Opbevaring
  Foderet skal opbevares tørt og køligt.

  Ingredienser
  Sammensætning: Laks* (17 %), ris* (16 %), majsglutenmel*, dehydreret lakseprotein*, majsstivelse, majs*, sojamel*, animalsk fedt, mineraler, tørret roesnitter*, cellulose, tørret æg*, sojabønneolie, hydrolysat, fiskeolie.* Proteinkilder
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Tilsætningsstoffer:
  Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:
  IE/kg: Vit. A: 37 000; Vit. D3: 1200; Vit. E: 650
  mg/kg: Vit. C: 165; Jernsulfat monohydrat: 330; Calciumiodat vandfrit: 4,2; Kobbersulfat pentahydrat: 66; Mangansulfat monohydrat: 150; Zincsulfat monohydrat: 560; Natriumselenit: 0,39

  Teknologiske tilsætningsstoffer: Tocopherol-ekstrakt fra vegetabilske olier: 26 mg/kg
  Analytiske bestanddele
  Analytiske bestanddele:
  Protein: 28,0 %
  Fedtindhold: 14,0 %
  Råaske: 7,5 %
  Træstoffer: 2,5 %

  Foderanvisning

  Disse mængder er kun vejledende.

  Juster mængden i forhold til din hunds aktivitetsniveau, fysiske tilstand og individuelle behov for at vedligeholde en sund kropsvægt.

  Der bør altid være adgang til rent, frisk vand. Sørg for, at din hund får regelmæssige sundhedstjek ved en dyrlæge.

  Kropsvægt (kg)g/day <1t aktivitetg /day 1-3t aktivitet
  10-25160-295180-335
  25-35295-365335-420
  35-45365-435420-500
  45-70435-585500-670

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)