• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Prob Ekholm Tjære Shampoo, 500 ml

  149,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  PROB Shampoo med tjære er en velkendt og velafprøvet shampoo med sine unikke egenskaber! PROB Shampoo med tjære er en mild groomingshampoo med en beroligende effekt på følsom og irriteret hud. Løsner godt op for hudaflejringer og skæl. Shampooen har ligeledes en god effekt på kløe. Er fugtgivende, forbedrer farverne og giver en fin glans i pelsen.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1400150

  149,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  149,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1400150
  Varenummer 1400150 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Shampooen har en meget rengørende effekt og bruges også som groomingshampoo, fordi shampooen forbedrer farverne effektivt uden blegemiddel og farvestoffer. Fjerner effektivt urinpletter, misfarvning og snavs. Giver en flot glans til pelsen. Indeholder minimalt med emulgeringsmiddel, så flasken skal rystes før brug.

  Shampooen indeholder blandt andet fyrretrætjære og er derfor en fantastisk sommershampoo på grund af duften af tjære. Duften forsvinder næsten helt når pelsen er tør, men holder effekt for hestens sommer udfordringer ude på folden.

  Prob Shampoo er et velprøvet produkt med mange år på markedet. Kombineres gerne med øvrige Prob-produkter som Prob Olie, Prob Deo og Prob Supercream.

  Prob Shampoo findes i flere størrelser, både 500 ml og en dunk med 2,5 L, samt flaske med 200 ml.

  Kan også bruges til små hvalpe og drægtige dyr.


  Ingredienser
  Aqua, PEG-7 Glycerol Cocoate, Glycerin, Pinus Wood Tar, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyethanol.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)