• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Prob Ekholm Supercream, 100 ml

  189,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  PROB Supercream hedder ikke Supercream for ingenting!

  PROB Supercream er en blødgørende creme til særlig tør, følsom og irriteret hud.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1400152

  189,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  189,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1400152
  Varenummer 1400152 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Cremen er hurtigt absorberende og giver en blød og behagelig følelse. Den er effektivt mod kløe samt giver en beroligende virkning på huden og hjælper huden med at opretholde en god smidighed. Beriget med certificeret aloe vera og trætjære af høj kvalitet.

  Den er anvendelig hele året, men er særlig god til sommerens udfordringer på huden hos hesten. Derudover kan PROB Supercream også anvendes til både sår og skrammer.

  Velegnet til alle dyre grupper – selv meget følsomme dyr. Og må bruges på drægtige og diegivende dyr. (OBS indeholder ikke solfaktor).

   Prob Supercream 100 ml er udformet med en pumpe for nemmere dosering af produktet. Derudover findes Prob Supercream også i en større bøtte med 300 ml i.


  Ingredienser
  Aqua, Aloe Barbadensis, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Sodium Stearoyl Lactylate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Pinus Wood Tar, Urea, Phenoxyglycerin.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)