• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  PrimePet PLUS Kundeklub medlemskab

  39,00 kr. / måned med 1 måned gratis periode

  PrimePet PLUS Kundeklub er et særligt tilbud til hestefolk i Aarhus området. Her får du bl.a. 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for foderabonnement og fragtfri levering uanset vægt med vores egen PrimePet bil. Gælder ikke pallevarer. Min. bestilling er 149 kr.

  Se her om PrimePet bilen kører i dit område

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1234

  39,00 kr. / måned med 1 måned gratis periode

  På lager

  39,00 kr. / måned med 1 måned gratis periode

  Varenummer: 1234
  Varenummer 1234 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  PrimePet PLUS Kundeklub er et særligt tilbud til hestefolk i Aarhus området. Her får du bl.a. 10% rabat på hele webshoppen og fragtfri levering uanset vægt, med vores egen PrimePet bil. Minimumsbestilling er 149 kr og levering gælder ikke pallevarer.

  Du kan også oprette et foderabonnement, der gør det nemmere for dig at sikre, at du altid har foder til dine dyr. Vi leverer dit foder direkte hjem til dig eller til stalden, så du undgår at skulle slæbe de tunge fodersække hjem fra dyrehandleren eller foderstoffen. Du kan bestille alle typer foder fra webshoppen, blot leveringsadressen er den samme.

  PrimePet fastlægger en køreplan, hvor du får tildelt en fast leveringsdag. Opretter du abonnement på foder, bestemmer du selv hvor ofte du vil have leveret. Alt andet du bestiller på hjemmesiden, vil blive leveret på din næstkommende leveringsdag.

  PrimePet-bilen leverer pt. hestefoder i Aarhus og omegn, og vi arbejder allerede på at udvide vores område.

  Se her om PrimePet bilen kører i dit område

  Du får desuden adgang til VIP arrangementer, gaver, kampagner og ekstra gode tilbud.

  Kører PrimePet-bilen endnu ikke i dit område, kan du benytte vores PrimePet medlemskab, med mange af de samme fordele.

  Læs mere om PrimePet Kundeklub her.

  PrimePet PLUS medlemskab koster 69,00 DKK pr. måned og fornys automatisk. Medlemskabet kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før dets udløb.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)