• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  PrimePet Kundeklub medlemskab

  29,00 kr. / måned med 1 måned gratis periode

  Som medlem af PrimePet Kundeklub, får du bl.a. 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for foderabonnement og fordelagtige fragtvilkår – F.eks. fragtfri levering til pakkeboks (max. 19 kg) eller billig hjemmelevering, når du bestiller for min. 149 kr.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2345

  29,00 kr. / måned med 1 måned gratis periode

  På lager

  29,00 kr. / måned med 1 måned gratis periode

  Varenummer: 2345
  Varenummer 2345 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Som medlem af PrimePet Kundeklub, får du bl.a. 10% rabat på hele webshoppen.

  Du kan også oprette et foderabonnement, der gør det nemmere for dig at sikre, at du altid har foder til dine dyr. Vi leverer dit foder både til døren og til pakkeboks, så du undgår at skulle slæbe de tunge fodersække hjem fra dyrehandleren eller supermarkedet. Du kan bestille alle typer foder fra webshoppen, blot leveringsadressen er den samme.
  Du får desuden adgang til VIP arrangementer, gaver, kampagner og ekstra gode tilbud.

  Har du hest og bor i Aarhus området, vil et medlemskab af PrimePet PLUS måske være mere attraktivt for dig – Læs mere her

  Medlemskabet koster 39,00 DKK pr. måned og fornys automatisk hver måned. Det kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før medlemskabets udløb.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)