• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  PrimePet Kundeklub medlemskab

  29,00 kr. / måned

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du 10% rabat på hele webshoppen.

  Et medlemskab koster 29 kr pr. måned. Dvs., at et medlemskab er attraktivt for dig der handler for over 299 kr. hver måned. Når du har handlet for 299 kr, har du allerede sparet prisen for medlemskabet – og der er fuld rabat på resten af månedens indkøb.

  Rabatten gælder ikke allerede nedsatte varer, varer til særpris, mængderabatter, tilbud eller pallepriser.

   

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2345

  29,00 kr. / måned

  På lager

  29,00 kr. / måned

  Varenummer: 2345
  Varenummer 2345 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Som medlem af PrimePet Kundeklub, får du automatisk 10% rabat på hele webshoppen. Rabatten gælder ikke allerede nedsatte varer, varer til særpris, mængderabatter, tilbud eller pallepriser.

  Husk du også kan oprette et foderabonnement, der gør det nemmere for dig at sikre, at du altid har foder til dine dyr. Vi leverer dit foder med fast interval, både til døren og til pakkeboks, så du undgår at skulle slæbe de tunge fodersække hjem fra dyrehandleren eller supermarkedet. 

  Har du hest og bor i det østlige Midtjylland, vil et medlemskab af PrimePet PLUS måske være mere attraktivt for dig – Læs mere her

  Medlemskabet koster 29,00 DKK pr. måned og fornys automatisk hver måned. Det kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før medlemskabets udløb.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)