• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  PrimePet Kundeklub medlemskab

  29,00 kr. / måned

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du 10% rabat på hele sortimentet (gælder ikke nedsatte varer eller mængderabat).

  Et medlemskab koster 29 kr pr. måned. Dvs., at et medlemskab er attraktivt for dig der handler for over 299 kr. hver måned. Når du har handlet for 299 kr, har du allerede sparet prisen for medlemskabet – og der er fuld rabat på resten af månedens indkøb.

  Rabatten gælder ikke allerede nedsatte varer, varer til særpris, mængderabatter, tilbud eller pallepriser.

  Se vilkår og betingelser længere nede.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2345

  29,00 kr. / måned

  På lager

  29,00 kr. / måned

  Varenummer: 2345
  Varenummer 2345 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Beskrivelse

  Som medlem af PrimePet Kundeklub, får du automatisk 10% rabat på dine indkøb. Rabatten gælder ikke allerede nedsatte varer, varer til særpris, mængderabatter, tilbud eller pallepriser.

  Har du hest og bor i det østlige Midtjylland, vil et medlemskab af PrimePet PLUS måske være mere attraktivt for dig – Læs mere om PrimePet PLUS her>>

  Tip! Husk du også kan oprette et foderabonnement, der gør det nemmere for dig at sikre, at du altid har foder til dine dyr. Vi leverer dit foder med fast interval, både til døren og til pakkeboks, så du undgår at skulle slæbe de tunge fodersække hjem fra dyrehandleren eller supermarkedet. Et foderabonnement er en mulighed for alle der handler hos PrimePet, men som klubmedlem får du 10% rabat på næsten alle dine indkøb…  Læs mere her>>

  Vilkår og betingelser for medlemskab af PrimePet Kundeklub

  Oprettelse af medlemskab
  Så snart du tilføjer et medlemskab til din kurv, vil du kunne se den rabat medlemskabet udløser. Hvis du ikke ønsker medlemskabet alligevel, kan du nemt slette det fra din kurv – vær opmærksom på, at rabatten dermed frafalder igen.

  Medlemskab af PrimePet Kundeklub koster 29,00 DKK pr. måned, som betales forud og fornys automatisk hver måned (29,00 DKK pr. måned). 

  Bindingsperiode og opsigelse af medlemskab
  Dit medlemskab gælder fra den dag du har oprettet og betalt medlemskabet. Dvs. har du f.eks. oprettet dit medlemskab d. 20/5, løber din medlemskabsperiode fra den 20/5 til og med den 19/6, hvorfra det automatisk vil blive fornyet igen d. 20/6.

  Dit medlemskab betales forud og du er bundet af den månedsperiode du allerede har betalt, dvs. du kan ikke få refunderet hele eller dele af din indbetaling (29,00 DKK) ved opsigelse af medlemskab.

  Ønsker du ikke længere at være medlem, kan aftalen nemt opsiges med kun 5 dages varsel før medlemskabets udløb. Dvs. har du f.eks. oprettet dit medlemskab d. 20. i måneden, skal du opsige det senest d. 15. (5 dage før). Medlemskabet er nu opsagt og vil udløbe ved udgangen af månedsperioden. I den resterende periode kan du fortsat handle med medlemsfordelene.  

  Ved oprettelse af medlemskab får du adgang til “Mit PrimePet” kundekonto her på hjemmesiden, hvor du bl.a. kan se alle dine ordrer og status på dit medlemskab. På “Mit PrimePet” kan du nemt opsige dit medlemskab med et enkelt klik. 

  OBS! Når du har købt et PrimePet Medlemskab eller oprettet abonnement på varer, vises din ordre efterfølgende på “Mit PrimePet” med status ”Afventer” i op til 48 timer efter købstidspunktet. Vi har imidlertid modtaget din ordre, og du skal ikke reagere på denne status. Denne status vil blive vist hver gang dit medlemskab eller abonnement bliver fornyet.

  Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@primepet.dk eller tlf. 53838270.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)