• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Pavo SeniorFibre, 12 kg

  219,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Grovfoder til (ældre) heste med nedsat tandfunktion, og kan bruges som delvis eller fuldstændig erstatning af grovfoder (hø, wrap).

  Let at æde, da det er en blanding af bløde og korte fibre (<3 cm), har et lavt sukker- og stivelsesniveau og indeholder præbiotika for at støtte fordøjelsesfunktionen.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100547

  219,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  219,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100547
  Varenummer 1100547 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Fibre er det vigtigste næringsstof for en hest. Uden fibre fungerer heste ikke. Derfor er det ekstremt vigtigt at give din hest fibre, også når den ikke er i stand til at indtage de gense fiberkilder som hø eller wrap. Pavo SeniorFibre gør det muligt for disse heste, som ikke kan æde grovfoder (fibre), stadig at indtage det mest essentielle næringsstof og forblive i godt huld og trivsel.

  Tilsat specieludviklet aminosyrepellet til at understøtte for muskelfunktionen, generlet højt indhold af protein for at støtte muskelmasse og -funktion.
  - Fri for korn og melasse og uden lucerne
  - Velegnet til heste med stofskifteudfordringer
  - Succesfuldt testet hos stalde og dyreklinikker

  Heste med nedsat tandfunktion er ikke i stand til at indtage lange fibre (>3 cm). Alle fibre i Pavo SeniorFibre har en maksimal længde på tre centimeter og betragtes derfor som korte fibre. Derudover er fibrernes stilke bløde. I modsætning til mange andre grovfodererstatninger indeholder Pavo SeniorFibre ikke lucerne.

  Hos ældre og svækkede heste er der en risiko for at de vil miste muskelmasse på et tidspunkt. Pavo SeniorFibre har et godt protein indhold, hvilket bl.a. kommer fra en specielt udviklet aminosyrepellet som understøtter bevarelsen af muskelmasse og -funktion. Aminosyrepellets indeholder flere aminosyrer, der er vigtige for muskelstofskiftet og kan være med til at bevare muskelmassen.

  Til enhver hest:
  Pavo SeniorFibre indeholder hverken korn eller melasse. Derudover er sukker- og stivelsesindholdet lavt. Derfor er Pavo SeniorFibre også velegnet til heste, der har stofskifteudfordringer eller til heste, der har gavn af en kornfri fodring.
  Pavo SeniorFibre er ikke egnet til heste, der ikke har nogen tandfunktion tilbage. Hvis du er i tvivl om fodring med SeniorFibre, bedes du kontakte din dyrlæge.

  Velegnet til:
  - Ældre heste med nedsat tandfunktion
  - Heste med tandudfordringer
  - Heste efter intensiv behandling hos tandlægen
  - Heste, der skal restituere efter operation eller fordøjelsesproblemer
  - Heste, der har brug for at få appetitten tilbage
  - Heste med problemer med spiserøret


  Ingredienser

  Timoteus / Græs /  Soja(bùnne)skrø, toasted nonGMO / Hørfrø olie / Hørfrøkage / Inulin / Sojaolie / CellProtect


  Tilsætningsstoffer pr. kg
  DL-Methionin 410 mg
  L-Isoleucine 500 mg
  L-Leucine 1.000 mg
  L-Lysin 865 mg
  L-Threonine 545 mg
  L-Valine 225 mg
  Analytiske bestanddele
  Fosfor 0,3 %
  Kalcium 0,75 %
  Natrium 0,2 %
  Råaske 6 %
  Råfedt 2,5 %
  Råfibre 26 %
  Råprotein 13,5 %
  Stivelse 3 %
  Sukker 6,5 %

  Foderanvisning

  Delvis erstatning af grovfoder:
  Pony (300 kg): 3 - 6 kg / dag
  Hest (600 kg): 6 - 12 kg / dag

  Fuld erstatning af grovfoder:
  Pony (300 kg): 6 - 7,5 kg / dag
  Hest (600 kg): 12 - 15 kg / dag

  Pavo SeniorFibre er ikke vitaminiseret. For at sikre, at din hest får alle de essentielle daglige vitaminer og sporstoffer, er det nødvendigt at tilsætte et kraftfoder eller vitamin- og mineralblanding til foderrationen. Dette kunne fx være Pavo 18Plus. Pavo 18Plus kan også fodres udblødt.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)