• 20% rabat
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Pavo Podo©Care Liquid, 2 L

  1.469,00 kr. 1.175,20 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Pavo Podo®Care Liquid er et flydende mineraltilskud i pastaform. Pavo Podo®Care Liquid er i familie med Pavo Podo®Care (små pellets). Vi har udviklet denne pasta med essentielle mineraler specielt til helt unge føl, som ikke spiser pellets endnu. Til de første 60 dage af føllets levetid og til unge føl der endnu ikke spiser pellets.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200952

  1.469,00 kr. 1.175,20 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  1.469,00 kr. 1.175,20 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200952
  Varenummer 1200952 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Pavo Podo®Care Liquid er et flydende mineraltilskud i pastaform. Pavo Podo®Care Liquid er i familie med Pavo Podo®Care (små pellets). Vi har udviklet denne pasta med essentielle mineraler specielt til helt unge føl, som ikke spiser pellets endnu. 

  Kalcium, forfor og magnesium er de knoglemineraler, som kræves for at producere sundt knoglevæv. Hoppens mælk indeholder disse mineraler, men vores undersøgelse har vist, at mælken ikke indeholder nok magnesium og fosfor til at støtte den enorm vækst af knogler de første måneder af føllets levetid. Og ikke bare mængden er vigtig, men det rigtige forhold er også vitalt. For meget af et mineral eller for meget af et andet kan resultere i vækstproblemer, som OC eller OCD.

  Præcis som Pavo Podo®Care pellets, indeholder Pavo Podo®Care Liquid fosfor og magnesium i præcist den rigtige mængde og korrekte forhold til optimal støtte af knoglevækst hos det unge føl. Videnskabelige undersøgelser på varmblodsføl har bevist at det at give føl magnesium og fosfor de første 12 måneder har en positive effekt i forebyggelsen mod OC og OCD.

  Særlige egenskaber:
  - den bedste start for et sundt føl
  - støtter sund knoglevækst
  - videnskablig dokumenteret effekt
  - flydende pasta inklusiv 3 sprøjter

  I perioden lige efter foling drikker et føl kun mælk fra hoppen. Via hoppens mælk indtager føllet alle de næringsstoffer, som det har brug for for at leve, udvikle sig og vokse sig stor. Men sammensætningen af de mineraler, som den indtager de første måneder er utilstrækkelig til sund knoglevækst. De første måneder vokser et varmblodsføl mere end 1 kilo om dagen(!), hvilket resulterer i et enormt behov for den rigtige sammensætning og mængde af calcium, forfor og magnesium; anderledes og mindre end den kan optage via hoppens mælk. For en sund knoglevækst er det vigtigt at supplere med disse mineraler.

  Hvordan tilberedes Pavo Podo®Care Liquid?
  1.Rør Podo®Care Liquid, indtil olien er fuldstændig blandet med produktet.
  2.Tag tutten af sprøjten, og fyld den op til maksimum (= 32 ml).
  3. Put forsigtigt spidsen ind i føllets mund, og tøm sprøjten i det bagerste af dens mund.
  4. Efter brug, så skil sprøjten ad.
  Tip: Rengør ikke sprøjten med vand, men opbevar den adskilt indtil næste gang. Pga. olien vil pastaen ikke udtørre, så rengøring er ikke nødvendig.


  Opbevaring
  Foderet skal opbevares køligt, tørt og mørkt. Emballagen skal efter brug lukkes igen. 12 mdr.

  Ingredienser
  Vegetabilsk olie og fedtstoffer / Magnesiumphosphat / Magnesiumacetat / Mono-, di- og triglycerider af fedtsyrer (Palm)
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  E-vitamin (3a700) 4167 IE
  Beta-Caroten (3a160(a)) 1875 IE
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 0,3 %
  Natrium 0 %
  Råfedt 56,3 %
  Magnesium 8,3 %
  Råfibre 0 %
  Fosfor 3,4 %
  Råaske 28,5 %

  Foderanvisning
  Pavo anbefaler at starte med Podo®Care Liquid fra en alder at på 14 dage.
  Giv dit føl en sprøjte( 32 ml) pr dag i 60 dage. Stille og roligt kan du vænne den til Pavo Podo®Care pellets og/eller Pavo Podo®Start føl pellets når den er begyndt at spise foder. Senere når føllet spiser 1 kg Podo®Start dagligt, får den alle vigtige næringsstoffer og Podo®Care er ikke længere nødvendigt.
  - 1 fuld sprøjte (32 ml) pr dag
  - Start med at give sprøjterne fra føllets 14 dage levetid.
  - Giv Podo®Care Liquid de første 60 dage indtil den er tilvænt Podo®Care pellets eller Podo®Start  Pavo Podo®Care Liquid er tilgængelig i en 2 liter spand som svare til ét føl i 60 dage.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)