• Tilbud
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Pavo InShape, 15 kg

  268,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Pavo InShape er en komplet vitaminberiget muesli med naturlige antioxidanter og specielt udviklet til at støtte heste optimalt, når de skal tabe sig. Pavo InShape er en del af Pavo InShape Program: det komplette vægttabsprogram til heste.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100325

  268,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  268,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100325
  Varenummer 1100325 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Pavo InShape: optimal foderstøtte i Pavo InShape Program.
  Pavo InShape er en komplet vitaminberiget muesli med naturlige antioxidanter og specielt udviklet til at støtte heste optimalt, når de skal tabe sig. Pavo InShape indeholder en unik høj kvalitet af protein (methionin), som støtter fedtforbrændingen, men indeholder også en ekstra høj mængde protein for at hjælpe til med at genoprette musklerne efter arbejdet og forhindre muskelnedbrydning. Derudover giver du med Pavo InShape alle nødvendige vitaminer, mineraler og sporelementer, som din hest har brug for dagligt, og det er kornfrit. Det sørger for at sukker-, stivelse- og energiindholdet er meget lavt. I kampen mod kiloene er det nemlig vigtigt, at din hest ikke får ekstra energi, og det lave sukker-/stivelseindhold støtter heste med en forstyrret sukkermetabolisme (ofte forårsaget af overvægt).


  Fodring er én af de tre støttepiller i Pavo InShape Program. Hvis du er i gang med at få din hest til at tabe sig, er det – ligesom hos mennesker – vigtigt at forhindre muskelnedbrydning. Når din hest bevæger sig mere, bliver musklerne også sat på arbejde. Så er der brug for ekstra protein for at hjælpe til med at genoprette musklerne efter arbejdet og forhindre nedbrydning af muskelmassen, som kroppen vil gøre som erstattende energikilde. Du kan sammenligne det med, at vi mennesker drikker en protein-shake, når vi (pludselig) udøver mere sport. Din hest har ud over sit grovfoder tilstrækkeligt med Pavo InShape.

  Pavo InShape er en del af Pavo InShape Program og vil, sammen med korrekt træning og fodermanagement, medføre en optimal vægt og dermed bidrage til din hests sundhed!


  Opbevaring
  Foderet skal opbevares køligt, tørt og mørkt. Emballagen skal efter brug lukkes igen. Holdbarhed 8 måneder.

  Ingredienser
  Lucerne / Soja(bùnne)skrø, toasted nonGMO / Græsbrud / Græsbrud timote / Tørret gulerrødder / Kartoffel protein / ærter / Hørfrø olie / Hvedehalm / Rørsmelasse / Salt / Calbiumcarbonat / Magnesiumoxid
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  A-vitamin 36.000 IE
  B1-vitamin 72 mg
  B2-vitamin 72 mg
  B6-vitamin 48 mg
  C-vitamin 6.800 mg
  Cholin 2.400 mg
  D-Biotin 2.400 mcg
  D3-vitamin 7.920 IE
  E2-vitamin 2.400 IE
  Folinsyre (B11-vitamin) 48 mg
  K3-vitamin 24 mg
  Niacinamid 120 mg
  Pantotesyre 64 mg
  Ascorbylpalmitat 12,5 mg
  Jod (3b201) 8,4 mg
  Kobber (3b407) 240 mg
  Mangan (3b505) 960 mg
  Selen (3b811) 2,4 mg
  Zink (3b612) 960 mg
  Analytiske bestanddele
  Fosfor 0.5 %
  Kalcium 1.3 % Natrium 0.2 % Råaske 10 % Råfedt 4.8 %
  Råfibre 20.5 % Råprotein 20 % Stivelse 5.8 % Sukker 3 %

  Foderanvisning

  Giv ud over grovfoder, giv dagligt 150 gram Pavo InShape pr 100 kilo kropsvægt hvis du følger Pavo InShape Program og er i gang med at få din hest til at tabe sig.
  For en pony (300 kilo) bliver det 450 gram pr dag, for en hest (600 kilo) bliver det 900 gram pr dag.

  Fordel det, hvis muligt, over flere måltider pr dag.

  Daglig anbefaling: 150 gr/100kg kropsvægt.

  1 fuld Pavo foderskovl indeholder cirka 0.830 kg InShape

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)