• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Pavo HayChunks, 14 kg

  279,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  SUNDE GROVFODER SNACK FOR AKTIVERING I STALDEN OG UNDERVEJS.
  Pavo HayChunks er ideelt tilskud til det daglige grovfoder og en sund beløning eller ekstra beskæftigelse til din hest.
  Fri for korn og melasse.
  Lavt sukkerindhold.
  Indeholder: 55-65 stk.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1100324

  279,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  279,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1100324
  Varenummer 1100324 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Om Pavo HayChunks:

  Hestens største beskæftigelse er at spise grovfoder, og det gør de naturligt 16 timer om dagen. Hvis hesten ikke har chance for at spise hele dagen, for eksempel fordi den står længe i stalden, kan den begynde at kede sig. De kendte uvaner i stalden, såsom sparke mod døren, suge luft eller væve, ligger da på lur. Keder din hest sig, står den omkring 8 timer i stalden om dagen, eller er du regelmæssigt på farten med ham i traileren? Så kan du give den et par Pavo HayChunks: Den sunde grovfoder-snack, der afleder din hest og giver den lidt aktivitet!

  Pavo HayChunks er ideelle som supplement til med dit grovfoder, som en sund snack eller belønning efter arbejde eller for at give din hest ekstra aktivitet. Chunks’ene er pressede ruller på størrelse med en sodavandsdåse, og den er lavet af kontrolleret hestehø. På grund af deres lave energi- og sukkerindhold er Pavo HayChunks velegnede til alle heste og ponyer.
  Får din hest ingen (eller kun lidt) kraftfoder ved siden af græs og hø kun suppleret med Pavo HayChunks? Glem ikke at supplere vitaminer, mineraler og sporstoffer med Pavo Vital eller Pavo SummerFit-kager!

  Tips til fodring med Pavo HayChunks:
  Det sjove ved Pavo HayChunks er, at du kan fodre dem på forskellige måde, både fra gulvet eller i krybben, men du kan også lægge dem i et lille hønet. Jo sværere du gør det for din hest, jo længere tid tager det den at spise! På den måde får din hest både ekstra grovfoder, og den har en interessant lang aktivitet.


  Opbevaring
  Foderet skal opbevares køligt, tørt og mørkt. Emballagen skal efter brug lukkes igen. Holdbarhed 8 måneder.

  Ingredienser
  Græsbrud / Hørfrø olie
  Analytiske bestanddele
  Kalcium 0.46 %
  Magnesium 0.19 %
  Natrium 0.16 %
  Råaske 9.5 %
  Råfedt 2.8 %
  Råfibre 24.8 %
  Råprotein 8.8 %
  Stivelse 0 %
  Sukker 6 %

  Foderanvisning
  Du giver simpelthen Pavo HayChunks fra hånden, i krybben eller i et hønet, og du behøver ikke at lægge dem i vand først. Har du en ældre hest eller en med tandproblemer? Så kan du godt lægge chunks i vand først, så bliver de nemmere at spise.

  Dagligt råd: 1 til 2 Pavo HayChunks pr. dag som lidt ekstra ved siden af det daglige foder
  Maksimalt: Giv maks. 4 chunks pr. dag (= 1 kilo)
  En æske med Pavo HayChunks indeholder ca. 55 - 65 stk. (14 kg). Antager vi, at du tager to stykker om dagen, varer en kasse ca. 1 måned.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)