• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Pavo GutHealth, 7,5 kg

  585,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Pavo GutHealth er især udviklet for at støtte din hests fordøjelse ved at bringe balance tilbage i populationen af bakterier. De 100% naturlige ingredienser sikrer, at alle sunde bakterier i tynd og stortarm støttes maksimalt, og de dårlige bakterier ikke længere gør skade. Velegnet til:
  – heste med tarmproblemer
  – heste med sensitive fordøjelse
  – i tilfælde af foderskift

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1200949

  585,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  585,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1200949
  Varenummer 1200949 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Pavo GutHealth er især udviklet for at støtte din hests fordøjelse ved at bringe balance tilbage i populationen af bakterier. De 100% naturlige ingredienser sikrer, at alle sunde bakterier i tynd og stortarm støttes maksimalt, og de dårlige bakterier ikke længere gør skade.

  Særlige egenskaber
  - støtter stabil tarmfunktion
  - fremmer en sund fordøjelse
  - 100% naturlige ingredienser
  - med stærke CellProtect antioxidanter

  Fra naturens side har heste en meget sensitive stortarm. Det betyder, at små ændringer i dens foder, f.eks. når den lukkes på græs, kan give problemer. Urolige omgivelser, flytning af stald/boks eller operation kan også give fordøjelsesproblemer. Fordøjelsesproblemer er forbundet med en ubalance af tarmbakterier, som resulterer, at hesten ikke kan fordøje sit foder optimalt.

  Pavo GutHealth indeholder bl.a. æblemasse og roefibre, som binder væske og beskytter hinden i mavesækken. Æblemasse og roefibre indeholder begge pektin, som beskytter hinden i mavesækken med en beskyttende gel. Byggræs er fuld af essentielle vitaminer, mineraler og antioxidanter, som sikrer en positive effekt af immunitet af tarmene.

  Oreganoolien i Pavo GutHealth er tilføjet pga. dens antibakterielle effekter og for dens smagfulde egenskaber. Takket være oregano dufter produktet som det italienske køkken!

  Derudover for at støtte den totale tarmsundhed endnu mere er et pre-mix med Diamond V og inuline tilført. Begge substanser er præbiotiske, som hjælper med at vedligeholde balancen mellem de positive og negative bakterier i tarmene. Inuline er virkelig speciel, da det kun kan nedbrydes af grupper af tarmbakterier – og ikke af hesten. Som resultat heraf er alle næringsstofferne tilgængelige for bakterierne, og intet er spildt.

  Slutteligt indeholder Pavo GutHealth de unikke CellProtect antioxidanter, som fanger og neutraliserer alle de frie radikaler i hestens krop. Frie radikaler er aggressive molekyler, som skader celler og væv. Kombinationen af alle ingredienser vil hjælpe din hest med at få en stabil population af bakterier i tarmene og med det en sund fordøjelse.

  Kombinationstip: har din hest tendenser til urolige tarme? Pavo SpeediBeet, Pavo FibreBeet og Pavo FibreNuggets er fibererstatninger for grovfoder, som giver næring tarmbakterierne. Disse grovfoderprodukter er sunde tilskud til enhver ration.


  Opbevaring
  Foderet skal opbevares køligt, tørt og mørkt. Emballagen skal efter brug lukkes igen. 18 måneder

  Ingredienser
  Lucerne / Rugstrømel / Roefibre (<8% sukker) / / Byg graes / Calbiumcarbonat / Braendenaelde / Inulin / Vallepulver / Gær / Sojaolie / Oregano / Soja(bùnne)skrø, toasted nonGMO / Dextrose
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Saccharomyces cerevisiae CNCM I-1077 (4b1711) 160 10^9 CFU
  Zink (3b612) 960 mg
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 12,8 %
  Kalcium 1,6 % EWpa 0,79 EWpa
  Råfedt 5,4 %
  Natrium 0,18 % DE 7,2 MJ/kg
  Råfibre 18 %
  Magnesium 0,13 % ME 5,8 MJ/kg
  Råaske 9,4 %
  Fosfor 0,27 %
  Sukker 7,7 %
  Stivelse 7,9 %

  Foderanvisning
  Hest (ca. 600 kg): 250 gram pr dag
  Pony (ca. 300 kg): 125 gram pr dag

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)