• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Paikka Visibility Godbidstaske

  499,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Paikka Visibility Treat Bag er den perfekte løsning til hundeejeren, der gerne vil have både godbidder, telefon, pung, nøgler, høm høm poser og måske et par småting mere med på gåturen. Udover den gode rummelighed, er Paikka Visibility Treat Bag også stilfuld.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2940198

  499,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  499,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2940198
  Varenummer 2940198 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Tasken kan bruges som en traditionel bæltetaske rundt om livet, men den også velegnet som en smart skuldertaske. Bæltet justeres nemt til, så du får lige den længde, du ønsker dig.

  Tasken har et stort rum, som lukkes med magnet. Det betyder, at der er god plads til godbidder, og det er nemt at få en hånd i tasken. Ligeledes er det nemt at lukke den igen. Betrækket inden i tasken kan lynes ud og vaskes, så du kan holde en god hygiejne i tasken.

  Foran er der en god stor lynlåslomme, hvor du nemt kan opbevare telefon, nøgler og lignende, som du ikke ønsker at have sammen med godbidderne.

  Med en karabinhage er der fastgjort en lille taske til høm høm poserne. Den kan du nemt tage af og opbevare andre steder.

  Som navnet antyder – Paikka Visibility Treat Bag – er materialet reflekterende. Så møder du en bil i mørket forvandles tasken til en stor refleks. Se 3. billede.

  Materiale udvendigt: 90% polyester, 10% TPU Materiale indvendigt: 100% Polyester

  Mål: B: ca.33cm, H: ca.19cm

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)