• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Paikka Tørredragt 2Go, Sage Str. 45

  735,00 kr.

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Paikka Tørredragter er produceret med SilverPlus® teknologien, som begrænser luftfremkaldende bakterier. Dermed forhindres lugten af våd hund og samtidig sikres en god hygiejne, beskyttelse og friskhed. Bemærk, at SilverPlus® virkningen kan aftage efter 50 vaske.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2920628

  735,00 kr.

  735,00 kr.

  Varenummer: 2920628
  Varenummer 2920628 Kategorier , ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  2Go tørredragten er den perfekte løsning for dig, som tit har din hund med på farten. Foret er stærkt absorberende mikrofiber og med et fugttransporterende yderlag er du også sikret en hurtig tørring. Tørredragten er en eksklusiv erstatning til det traditionelle håndklæde.

  Med Paikkas 2Go, får du et multifunktionel tørredækken, som både kan erstatte tæpper og køledragter. Paikka 2Go Tørredragten holder din hund varm særligt fordi, den dækker halsen og går langt ned på låret, hvilket også er med til at optimere tørringen.

  Vrider du dragten op i vand kan den, så snart fordampningsprocessen begynder, også bruges som køledragt fx på de varme sommerdage.

  Denne tørredragt har justeringsmuligheder i halsudskæringen, kraven, bæltet og benstropperne. Derfor kan du nemt tilpasse den til din hund, hvilket bidrager til en god komfort og bevægelighed.

  - Produceret med SilverPlus® teknologien
  - Multifunktionel tørredragt, som både kan køle og holde din hund varm
  - Stærkt absorberende mikrofiber og let, fugttransporterende yderlag, som sikrer en hurtig tørring
  - Undgå lugten af våd hund
  - Forskellige justeringsmuligheder som sikrer en god komfort
  - Må vaskes ved 40°C

  Materiale: Yderside, 100% polyester. Foret, 88% polyester og 12% nylon


  Størrelsesguide


  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)