• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Orbiloc Service Kit

  59,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Med Orbiloc Service Kit vedligeholder du dit Orbiloc Safety Light, så den kan lyse videre i 100 timer ved konstant lys og 250 timer ved blinkende lys. Orbiloc Service Kit indeholder en batteripakke (2 x CR2032), en O-ring smurt med silikone og et Service Tool til at åbne/lukke lygten.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2930039

  59,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  59,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2930039
  Varenummer 2930039 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  For at sikre, at dit Orbiloc Safety Light forbliver vandtæt ned til 100 meter, anbefaler vi, at O-ringen udskiftes hver gang, du skifter batteripakken ud. Derfor får du en ny O-ring med i Orbiloc Service Kit.

  Hvis dit Orbiloc Safety Light er i regelmæssig kontakt med vand (ved f.eks. svømning, kajak), bør O-ringen jævnligt smøres. Hvis dit Orbiloc Safety Light anvendes i forbindelse med dykning anbefaler vi, at du skyller Orbiloc lygten før og efter hvert dyk, og at O-ringen smøres med silikone før et nyt dyk. Du kan med fordel gemme den lille zip-pose fra Orbilos Service Kit, som O-ringen leveres i, og bruge den overskydende silikone til at smøre O-ringen flere gange.

  Ved udskiftning af batteripakken skal du sikre dig, at +-symbolet vender nedad i bunden af Orbiloc Safety Light.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)