• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Orbiloc Dog Dual sikkerhedslys – Hvid

  199,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Orbiloc Dog Dual er en LED-hundelygte til halsbåndet, selen og vesten. Lygten er sigtbar fra op til 5 km, 100% vandtæt (IPX8), slagfast og tåler ekstreme temperaturer. Det unikke design af linsen gør den synlig i en bue på 270 grader, hvilket gør din hund synlig fra alle sider. Lygtens styrke lyser omgivelser op for dig – selv når lyset ikke er rettet direkte mod dig. Med Orbiloc Dog Dual vil du opleve, at du og din hund kan bevæge sig trygt og sikkert ude. Uanset tiden på året og dagen.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2930033

  199,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  199,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2930033
  Varenummer 2930033 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Orbiloc Dog Dual: for din og din hunds sikkerhed

  Orbiloc produceres i Aarhus, Danmark. Da Orbiloc-sikkerhedslygten lever op til de højeste standarder inden for holdbarhed, synlighed og kvalitet, har den i mange år været velkendt hos militæret. Faktisk tror vi så meget på vores produkt, at vi yder tre års garanti.

  Vi sørger for, at I er synlige for andre – på helt op til 5 km´s afstand. Og med et stort udvalg af farver og funktionelt tilbehør finder I altid en Orbiloc-løsning, der passer til jeres behov.

  Designet er moderne og slankt med en vægt på 25 gram. Dette betyder, at den ikke vil være i vejen for din hund, selv når den lægger sig ned eller ruller sig over selve lyset. Brugervenligheden på Orbiloc Dog Dual er også i top. Du vælger, hvilken funktion du ønsker at bruge ved at dreje funktionsvælgeren til højre eller venstre. Her vil den blinke (..) eller give et konstant lys (-). Batteriets levetid er 100 timer ved konstant lys og 250 timer ved blink.

  Orbiloc Dog Dual er 100% vandtæt og giver din bedste ven mulighed for at bade eller lege i sneen med lygten på. Orbiloc Dog Dual er IPX8 godkendt. IPX indikerer, hvor resistent et produkt er imod dråber, regn eller mod at blive dyppet i vand. Orbiloc Dog Dual opnår det højeste niveau inden for denne certificering (IPX8), hvilket betyder, at lygten kan holde til at være under vand i en længere periode. Orbiloc Dog Dual er blevet testet i en tryktest under vand, hvor den blev udsat for 11 bar, som svarer til en dybde på 100 meter i en time.

  Orbiloc Dog Dual har forskellige fastgørelser, som gør det muligt for dig at bestemme, hvordan og hvor du ønsker at placere din lygte. Vi har inkluderet Orbiloc Quick Mount Adjustable som standardfastgørelse til Orbiloc Dog Dual. Med Orbiloc Quick Mount Adjustable er det nemt at fastgøre og flytte din Orbiloc-sikkerhedslygte fra hundens halsbånd til dens sele eller line. Quick Mount Adjustable kan tilpasses i størrelsen, så du ikke beskadiger dit udstyr ved fastgørelsen eller efterlader mærker. Derudover har vi inkluderet et værktøj til at stramme / løsne bunden med.


  Anvendelse
  Lygten sættes fast i hundens halsbånd, sele eller vest.
  Opbevaring
  Batteriets levetid er 100 timer ved konstant lys og 250 timer ved blink.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)