• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Orbiloc Carabiner

  79,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Orbiloc Carabiner muliggør en hurtig og sikker fastgørelse af dit Orbiloc Safety Light til dit tøj, din rygsæk eller andet gear.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  2930041

  79,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  79,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 2930041
  Varenummer 2930041 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Orbiloc Carabiner består af 2 dele, Orbiloc Carabiner Mount og Orbiloc Carabiner. 

  Orbiloc Carabiner anbefales også til fastgørelse af Orbiloc Safety Light i halsbåndet på store hunde med lang pels, fordi Orbiloc Carabiner sikrer, at dit Orbiloc Safety Light ikke bliver skjult i pelsen, og du dermed får fuldt udbytte af det kraftige lys. 

  Bemærk venligst, at vi ikke anbefaler at bruge Orbiloc Carabiner direkte på halsbåndet af mindre hunde, da Orbiloc Safety Light potentielt kan støde og skade hundens brystkasse.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)