• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Equidan Vetline Omega 3 Aid til hunde – i flaske m. pumpe.

  159,00 kr.269,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Der findes mange gode grunde til at tildele din hund en god olie. Omega 3 Aid til hunde er en 100 % vegetabilsk olie med et rigt indhold af Omega 3 og naturligt vitamin E som antioxidant. Den unikke sammensætning af planteolier af høj kvalitet gør Omega 3 Aid til det perfekte daglige tilskud for at sikre velvære samt et godt alment befindende for din hund.

  Varianter

  Vægt (l)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  250ml159,00 kr. available on subscription
  2200013Afsendelse 1-3 hverdage
  500ml269,00 kr. available on subscription
  2200014Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Der er flere fordele ved at anvende vegetabilsk olie frem for almindelig fiskeolie.

  I den humane verden er der flere studier, der viser, at man bør fokusere mere på ”forældre” fedtsyrerne (ALA og LA) i stedet for EPA og DHA, som primært er dem, der findes i fiskeolie. Man har brug for 95 % ALA og LA, mens der kun er brug for 5 % EPA og DHA, et behov som typisk bliver dækket via foderet.

  En anden ulempe ved fiskeolie er, at de er letfordærvelige, og derfor skal der en tilstrækkelig mængde antioxidanter til, for at sikre olien ikke oxiderer, og der dannes skadelige frie radikaler. Dette problem opstår ikke ved at bruge Omega 3 Aid, da den er 100 % vegetabilsk og desuden har et højt indhold af vitamin E, som er kendt for dens gode antioxidante egenskaber.

  Hvis man gerne vil give et olietilskud, giver det derfor mest mening at vælge en vegetabilsk olie frem for fiskeolie. Slutteligt er der også færre kalorier i Omega 3 Aid end i traditionel fiskeolie.

  Omega 3 Aid anvendes når man ønsker at støtte hundens hudbarriere, f.eks. i tilfælde med tør hud, hvis man vil sikre en skinnende og blank pels. Derudover kan Omega 3 Aid også anvendes for at give en kortere fældningsperiode samt være med til at sikre en god fertilitet og drægtighed hos tæverne. Desuden vil Omega 3 Aid også støtte et sundt fordøjelsessystem og dermed hjælpe med en god optagelse af næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

  Omega 3 Aid fås i en 250 ml flaske med et hygiejnisk pumpesystem, for en lettere dosering. 250 ml flasken rækker i op til 4 måneder ved en daglig dosering på 2 ml (passer til 6 kg hund). Derudover fås Omega 3 Aid også i en flaske med 500 ml.


  Ingredienser
  Hamp- og Havreolie.
  Analytiske bestanddele
  Råfedt 100 %.

  Foderanvisning
  Hund: 2 ml pr. 6 kg/dag (1 pump indeholder 2 ml).

  Tilføres på hundens normale foder.

  Ryst flasken grundigt før brug.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)