• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Odour Aid til hunde – frisk ånde, flyd. i flaske med pumpe.

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Har hunden dårlig ånde?  Odour Aid er en 100 % vegetabilsk olie med et rigt indhold af klorofyl og naturligt vitamin E som antioxidant. Det unikke indhold af klorofyl og oatinol forebygger dårlig ånde og hjælper med at opretholde en sund fordøjelse.

  Varenummer 2910126 Kategorier , ,

  Varianter

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

   Odour Aid kan anvendes til hunde, hvor man ønsker at forebygge dårlig ånde.

  Klorofyl hjælper med at opretholde et lavt niveau af kropslugt. Forskere ved Temple University i USA har med held anvendt klorofyl hos mennesker til at støtte det naturlige forsvar mod dårlig ånde, kropslugt og ildelugtende urin og afføring.

  Desuden virker Odour Aid også mod mikroorganismer længere nede i svælget. Odour Aid kan også anvendes, hvis man ønsker at forebygge dårlig lugt fra afføring, urin og pels.
  Slutteligt kan Odour Aid også anvendes som støtte til et sundt fordøjelsessystem ved at hjælpe med en god optagelse af næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

  Odour Aid fås i en 250 ml flaske med et hygiejnisk pumpesystem, og den kan række i op til 2 måneder (til 6 kg hund). Derudover fås Odour Aid også i en 500 ml flaske.


  Ingredienser
  Hamp- og Havreolie, Klorofyl 6 mg/100 ml.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Ingen kunstige tilsætningsstoffer.
  Analytiske bestanddele
  Råfedt 100 %.

  Foderanvisning
  Hund: 4 ml pr. 6 kg/dag (der er 2 ml pr. pumpeslag).

  Ofte kan doseringen nedsættes uden forringet effekt. Vi anbefaler at prøve sig frem og herved finde den passende dosering til den enkelte hund. Tilføres ovenpå hundens normale foder. Ryst flasken grundigt inden brug. Odour Aid har en grønlig farve pga. indholdet af klorofyl.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)