• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nordic Horse Sea Salt Block – Zero Verm

  199,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Giv din hest fri adgang til en naturlig, ren og smagfuld havsalt kombineret med urter der understøtter tarmfunktionen. En salt-sliksten er optimal for alle heste, da alle heste har behov for salt – uanset om de trænes eller ej. Heste som trænes hårdt, eller heste som sveder meget, har et større behov end heste i vedligehold og let træning. Til disse heste anbefaler vi at supplere slikstenen med løst salt i foderet.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1201220

  199,00 kr. available on subscription

  På lager

  Abonnement:
  Abonnement:

  199,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1201220
  Varenummer 1201220 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Giv din hest fri adgang til en naturlig, ren og smagfuld havsalt kombineret med hvidløgsbaserede essentielle olier. Hvidløg menes at have en afskrækkende effekt på insekter, pga svovlforbindelser som udskilles gennem hestens hud efter indtagelse. En salt-sliksten er optimal for alle heste, da alle heste har behov for salt - uanset om de trænes eller ej. Heste som trænes hårdt, eller heste som sveder meget, har et større behov end heste i vedligehold og let træning. Til disse heste anbefaler vi at supplere slikstenen med løst salt i foderet.

  OBS: Nordic Sea Salt Block er IKKE tilsat vitaminer og mineraler som kan lave ubalance i den øvrige foderplan.


  Opbevaring
  Vores sliksten er uden melasse og andre tilsætningsstoffer som blegemidler, antiklumpningsmidler eller tørremidler, og holder sig bedst når de placeres i vores slikstenholder og ikke udsættes for regn.

  Ingredienser

  Uraffineret middelhavssalt, græskarkerner, valnøddeblade, mangeløv, rønnebær, koriander, ramsløg og mælkebøtterod.


  Analytiske bestanddele
  Natrium 38,6 %

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)