• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nordic Horse Omega Fiber

  129,00 kr.399,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Et komplekst suppleringsfoder med fibre, proteiner og omega-3 fedtsyrer. Langkædede fibre, lettilgænglige proteiner samt sunde omega 3 fedtsyrer samlet i et enkelt tilskudsprodukt. Nordic Omega Fiber er en sammensætning af esparsette og hørfrø og et bevis på, at enkelt, naturligt og effektivt nemt går hånd i hånd. Et pelleteret tilskudsfoder der kan tildeles alle heste, og er især til stor gavn for heste, der skal øge arbejdsintensiteten. Kan udfodres tørt.

  Varenummer 1100448 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  4kg129,00 kr. available on subscription
  1100402Leveringstid 1-3 hverdage
  15kg399,00 kr. available on subscription
  1100403Leveringstid 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  En enkelt sammensætning med et komplekst indhold. Nordic Omega Fiber er et optimalt tilskudsprodukt med lav stivelse, men som indeholder mange langkædede fibre, lettilgængelige proteiner samt sunde omega 3 fedtsyrer. Produktet består af esparsette og brune hørfrø i forholdet 1:1 med tilsætning af hyben, brændenælde og pebermynte til at binde pelleteringen og forhindre harskning.

  Nordic Omega Fiber egner sig som et dagligt tilskud, såvel som periodevis supplement til de heste, der har har behov for lidt ekstra foderenheder især i forbindelse med ekstra hårde ydelser eller flerdages-stævner eller til de heste, der er igang med genoptræning. Nordic Omega Fiber fordelagtiggør muskelsætning frem for sukker og fedtdeponering, hvilket bevirker, at hestene har nemmere ved at sætte muskler og har nemmere ved at bevare det optimale huld.

  En lav stivelse og forbedring af fordøjelsen
  Grundet den lave andel stivelse og esparsettens basiske effekt har Nordic Omega Fiber en evne til at forbedre fordøjelsen samt forholdene for de gode mikroorganismer, der er at finde i hestens stortarm og forhindrer fejlgæringer. Yderligere har esparsettens indhold af tanniner den egenskab at kunne binde sig til proteiner og dermed øge optageligheden af disse.

  Effektivt til de hårdtarbejdende muskler
  Hørfrøene i produktet indeholder fra naturens side en høj andel e-vitamin samt histidin, der er nødvendigt til hårdtarbejdende muskulatur. E-vitamin beskytter muskelcellerne mod træningsfremkaldt peroxidering og forebygger muskeloverbelastninger, muskelstivhed og nedsat muskeleffektivitet grundet ophobninger af affaldsstoffer. Yderligere stabiliserer omega 3 fedtsyrerne fedtbalanceringen i hud og hårsække, som giver en hest med ekstra meget glans i pelsen.


  Opbevaring
  Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, er den korrekte opbevaring vigtig for holdbarheden. Nordic Classic bør opbevares tørt, køligt og ikke i direkte sollys - gerne i en lukket beholder.
  Undgå helst at foderet har en lang liggetid i stalden inden det anvendes.

  Ingredienser
  Esparsette
  Mikroniserede hørfrø
  Hyben
  Pebermynte
  Brændenælde
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Jern 284 mg
  Zink 89,8 mg
  Mangan 61,1 mg
  Kobber 16,6 mg
  Jod 2,64 mg
  Cobalt 0,9 mg
  Selen 0,37 mg
  Analytiske bestanddele
  Råproten 19,3 %
  Råfibre 17,3%
  Tørstof 88,5 %
  Råaske 5,9%
  Råfedt 5,8%
  Sukker 4,9%
  Stivelse 1,3%
  Kalium 1,06%
  Calcium1,02%
  Fosfor 0,43%
  Magnesium 0,33%
  Natrium 0,25%
  Ford. Energi 10,7 MJ/kg

  Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.

  Foderanvisning
  20-200 gram / 100 kg hest dagligt

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)