• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nordic Horse Muscle Aid

  399,00 kr.999,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Nordic Muscle Aid er en naturlig støtte til hestens muskulatur. Aminosyrer kombineret med kraftfulde antioxidanter understøtter de arbejdende muskler og er med til at øge muskelopbygning, træningstolerance, udholdenhed og muskelrestitution hos sportsheste eller heste med svag muskulatur.

  Varenummer 1200862 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  1kg399,00 kr. available on subscription
  1200710Afsendelse 1-3 hverdage
  3kg999,00 kr. available on subscription
  1200711Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Problemer med muskelopbygning kan forekomme selv med en tilstrækkelig tilførsel af vitaminer og mineraler. Et almindeligt problem er nemlig utilstrækkelig tilførsel af essentielle aminosyrer.

  Nordic Muscle Aid er nøje sammensat med henblik på den bedst mulige støtte til hestens muskler. Produktet fokuserer i høj grad på tilførsel af essentielle aminosyrer, men indeholder også andre råvarer som i kombination med hinanden er med til at fremme den muskelfunktion, som ofte ligger til grund for muskeltab, manglende opbygning af muskler og træningsrelaterede muskelømheder.


  Opbevaring
  Den særlige råvaresammensætning i Nordic Muscle Aid er meget hygroskopisk (vandtiltrækkende), og vi har valgt ikke at tilføje syntetiske tilsætningsstoffer. Derfor er det meget vigtigt at Nordic Musle Aid altid opbevares i lukket emballage. Holdbarhed efter åbning: 3 måneder.

  Ingredienser
  Esparsette, Acetyl L-Carnitin, L-Lysin HCI, L-Leucin, Hampefrømel, Betain HCL, DL-Methionin, Beta Alanin, L-Threonin, Bukkehornsfrø, Magnesium fumarat
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Disse produkter er der ikke tilsat vitaminer og mineraler. Dvs. der er kun det, der er naturligt forekommende vitaminer og mineraler i råvarerne. Da formålet med disse produkter ikke er, at tilføre ekstra vitaminer og mineraler, er der kun lavet analyse på de parametre, der er relevante i forhold til produktets anvendelse.
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 40,1 %
  Råfedt 1,7 %
  Råfibre 5,5 %
  Råaske 16,2 %
  Calcium 0,65 %
  Natrium 0,13 %
  Stivelse 0,7 %
  Sukker 1,3 %

  Foderanvisning

  Daglig støtte til muskelopbygning og restitution: 5-10 g pr. 100 kg hest pr. dag.
  I perioder med hård belastning: 10-15 g pr. 100 kg hest pr. dag.
  Ved muskelproblemer: 10-20 g pr. 100 kg hest pr. dag. Kontakt os for vejledning.
  Bør fordeles over alle fodringer.

  Vi anbefaler at udfodre Nordic Muscle Aid dagligt i min. 4 uger for bedste effekt.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)