• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nordic Horse MEGA Vitality

  399,00 kr.1.149,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Nordic MEGA Vitality er det komplette boost til din hest. Styrker immunsystemet og optimerer fordøjelsen på mange niveauer. Især optimalt forår og efterår, når hestens indre processer er under pres fra både foder- og pelsskifte, ligesom en ændring i vejrforholdene påvirker din hests stofskifte. Dagligt produkt med ekstremt lille udfodringsmængde.

  Varenummer 1200857 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  2kg419,00 kr. available on subscription
  1200697Afsendelse 1-3 hverdage
  6kg1.149,00 kr. available on subscription
  1200698Afsendelse 1-3 hverdage
  2kg399,00 kr. available on subscription
  1201125Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Nordic MEGA Vitality er sammensat således, at din hest kan få tildelt produktet dagligt sammen med rigelige mængder grovfoder og være dækket ind med alle de næringsstoffer, der er behov for inklusiv vitaminer og mineraler. Den daglige udfodringsmængde er meget lille blandt andet grundet den optimale sammensætning og indholdsstofferne, der er at finde i deres naturlige form, hvilket gør produktet meget letoptageligt for hesten.

  Nordic MEGA Vitality indeholder en kompleks sammensætning af nøje udvalgte råvarer, der tilfører egenskaber til produktet, som understøtter et sundt stofskifte, styrker immunforsvaret og optimerer fordøjelsen. Dette er især en fordel, når hestens indre processer er under pres ved eksempelvis foder- eller pelsskifte. Ligesom heste, der har lidt mangler i forbindelse med fodring, kan have god gavn af et komplet boost, samt den rette tildeling af vitaminer og mineraler i de rette forhold. Råvarerne der er at finde i Nordic MEGA Vitality er nænsomt behandlet, således at disse tilfører indholdsstoffer i deres naturlige form, hvilket øger optageligheden markant.

  Gulerødder og rødbeder er basedannende og optimerer forholdende for de gode bakterier i hestens stortarm. Ligeledes indeholder disse vitaminer og mineraler samt er fyldt med antioxidanter. Rødbede styrker især immunsystemet. Effekten af rodfrugterne styrkes af tilstedeværelsen af brune hørfrø.

  Både anis, fennikel og kommen har en positiv effekt på fordøjelsessystemet. Det mindsker oppustethed ved at regulerer tarmbevægelserne. Fennikel tildeles med stor effekt til hopper, der har manglende mælkeproduktion og er især rig på A, B og C vitaminer samt jern og zink.

  Islandsk tang tilfører først og fremmest vigtige elektrolytter samt antioxidanter, der især er velegnet til heste, der yder maximalt. Derudover indeholder islandsk tang sunde omega 3 og 6 fedtsyrer og sikrer en lettere optagelse af de fedtopløselige vitaminer. Indholdsstofferne i islandsk tang sikrer en regulering i fedtbalancen i hud og hårsække, hvorved det har en positiv effekt på de heste med irriteret, tør og skællende hud. Derudover styrker Islandsk tang hår og hov kvaliteten samt væksten deraf.

  Spirulina er en ferskvands plante, der er kendt for sin komplekse næringsindhold. Især er indholdet rigt på magnesium, jern, kobber og mangan. Kort bidrager spirulinas særlige sammensætning til sundere pels og hove, ligesom indholdet øger tilgængligheden af vitale stoffer, og styrker især immunsystemet samt hestens indre processer.

  Brændenælde er især rig på silicium, der øger modstandsdygtigheden over for uønskede bakterier samtidig med at styrke både hud, hår og hove. Brændenælde indeholder næringsstoffer, der styrker immunsystemet og ses effektivt i forbindelse med led- og seneproblemer.

  Alt i alt et komplekst og nøje sammensat tilskud til din hest både, hvis du vil anvende et naturligt vitamin og mineral tilskud med en lav udfodringsmængde, eller hvis du vil give et boost, der styrker hestens indre processer, immunforsvar og optimerer fordøjelsen samt hud, hår og hove.

  MEGA boost når hestens processer er under pres.

  Hestens processer og især fordøjelsen er under pres ved pels- og foderskifte. Her forbruges som regel flere b-vitaminer end, der kan dannes af mikroorganismerne i hestens tarm. Dette kan føre til træthed samt øget aktivering af immunsystemet. Ligeledes er der et større behov for fedtstoffer under fældning. Disse mangler og pressede processer giver en nedsat effektivitet af hestens ydelse, og vil med fordel optimeres ved tildeling af Nordic MEGA Vitality.

  -letoptagelige naturlige vitaminer og organiske mineraler
  - styrker immunforsvaret
  - optimerer fordøjelsen på mange niveauer
  - fri for unødige fyldstoffer - derfor lav daglig udfodringsmængde
  - kan anvendes som komplet vitamin- og mineraltilskud
  - kan anvendes som MEGA vitalt boost 2-4 gange årligt
  - Korn- og melassefrit

  Finde i:
  2kg - kr. 419,-
  2kg Refill - kr. 399,-
  6kg - kr. 1.149,-


  Opbevaring
  Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, er den korrekte opbevaring vigtig for holdbarheden. Nordic Classic bør opbevares tørt, køligt og ikke i direkte sollys - gerne i en lukket beholder.
  Undgå helst at foderet har en lang liggetid i stalden inden det anvendes.

  Ingredienser
  Esparsette
  Gulerødder
  Rødbede
  Urteblanding (anis, fennikel, kommen)
  Islandsk tang
  Roefiber
  Brune hørfrø
  Solsikke
  Spirulina
  Lima havsalt
  Vindruekernemel
  Brændenælde
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  30.000 mg Vitamin E (Alpha-Tocopherol-Acetat, 3a700)
  525 mg Vitamin B1 (3a821)
  975 mg Vitamin B2 (3a825i)
  525 mg Vitamin B6 (3a831)
  0,075 mg Vitamin B12 (HPLC)
  8,25 mg Biotin (3a880)
  10.000 mg Zink (aminosyrechelat - organisk bundet, 3b606)
  4.000 mg Mangan (aminosyrechelat - organisk bundet, 3b504)
  4.000 mg Kobber (aminosyrechelat - organisk bundet, 3b406)
  15 mg Jod (Ca-Jodat, 3b202)
  45 mg Kobolt (3b304)
  70 mg Selen (Na-Selenit, 3b801)
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 12,2 %
  Råfiber 12,1 %
  Råaske 14,6%
  Råolie / råfedt 6,6 %
  Sukker 9,8 %
  Stivelse 2,3 %
  Fosfor 2,0 %
  Calcium 0,71 %
  Lysin 0,42 %
  Methionin 0,34 %
  Threonin 0,31%
  Magnesium 2,8 %
  Natrium 50 g/kg
  Ford. Energi 0,68 FE / kg

  Foderanvisning

  Dagligt komplet vitamin og mineral tilskud:

  Vedligehold/let arbejde: 5 gram pr 100 kg hest dagligt
  Moderat arbejde: 10 gram pr 100 kg hest dagligt

  MEGA boost:
  10-15 gram pr. 100 kg hest dagligt i 10-20 dage, minimum 8 ugers interval

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)