• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nordic Horse Inulin Mix

  129,00 kr.899,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Nordic Inulin Mix er et 100% naturligt og stærkt præbiotisk tilskud, som har en positiv effekt på hele hestens mave- tarmsystem. Samtidig regulerer og stabiliserer det hestens stofskifte hormoner.

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  500g129,00 kr. available on subscription
  1201244Afsendelse 1-3 hverdage
  5kg899,00 kr. available on subscription
  1201245Afsendelse 1-3 hverdage
  1,5kg329,00 kr. available on subscription
  1201282Afsendelse 1-3 hverdage
  1.5kg-RF309,00 kr. available on subscription
  1201247Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Nordic Inulin Mix er baseret på noget af det sundeste fra naturen, nemlig rødder og grøn the. De udvalgte rødder har et meget højt inulin indhold, og i kombination med grøn the som er meget høj på antioxidanter, har man et koncentreret tilskud, til hesten som skal tabe sig eller hesten som har svagt immunforsvar.

  Når bakterierne i stortarmen nedbryder inulinen, fodres samtidig de celler som tarmvæggen består af, så optagelsen og omsætningen af næringsstoffer optimeres. Da 70% af hestens immunceller findes som en del af tarmvæggens struktur, er inulin også et godt tilskud til heste med dårligt immunforsvar.

  Inulin sættes oftest i forbindelse med vægttab (optimeret omsætning af fedtdepoter) og forebygger oplagring af fedt i leveren. Yderligere ses en tildeling af inulin effektivt til stabilisering og regulering af de stofskifte hormoner, der er med til at omsætte de næringsstoffer der indtages. 

  Inulin binder væske, og øger tarmindholdets volumen. Denne øgede volumen, er med til at stimulere fordøjelseshormonernes udskillelse, hvoraf både sult- mæthedscenteret i hjernen normaliseres. 


  Anvendelse
  - Til heste som skal tabe sig
  - Til heste med stofskifteproblemer
  - Til heste med svagt immunforsvar
  - Til heste med mave- tarmproblemer
  - Ved foderskifte
  Opbevaring
  Bemærk venligst: Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, er det vigtigt at de opbevares tørt, køligt og ikke i direkte sollys.

  Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.

  Ingredienser
  • Cikorierod, Mælkebøtterod, Jordskok, Grøn the 

  Cikorie indeholder en stor andel inulin samt b-vitaminer, der begge har en præbiotisk effekt. Yderligere indeholder cikorie aktive stoffer der er appetitstimulerende (regulerer sulthedsmæthedscenteret) og stabiliserer blodsukkerniveauet i en lang periode efter indtag.

  Mælkebøtterod indeholder, udover inulin, en stor andel kalium, der er med til at regulere væskebalance i den sidste del af tarmen især. Mælkebøtterod indeholder aktive stoffer der nedsætter oppustethed og stimulerer tarmbevægelserne. Yderligere virker et indtag af roden vanddrivende, og har en positiv effekt på tarmvæggens slimhinder, hvor en evt. irritation kan nedsættes.

  Jordskok indeholder ligeledes en stor andel inulin samt C- og K-vitaminer. Jordskokker stimulerer fermenteringen af fibrene, og nedsætter betingelserne for uhensigtsmæssige bakterier i stortarmen.

  Grøn the er et boost af antioxidanter, der fremmer nedbrydningen af fedtdepoter, især over nakke, skulder samt halerod, som følge af en øget forbrænding. Den store andel af antioxidanter vil desuden bidrage til mindskelse af de affaldsstoffer der opstår som følge af nedbrydningen af fedtdepoter.


  Analytiske bestanddele
  Råprotein 9,2 %
  Råfibre 6,6 %
  Råaske 4,8 %
  Råfedt 1,2 %

  Foderanvisning

  10 gram pr 100 kg hest dagligt, sammen med andet foder.

  OBS! Bør ikke tildeles til heste med belastet lever. Bør ikke anvendes til drægtige hopper.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)