• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nordic Horse Hønet til palle (30x30)

  599,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Slowfeeder hønet i ekstra stærk kvalitet. Passer til en EUR-palle, kan indeholde ca. 20-30 kg hø. Maskestørrelse 30x30mm.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  1500011

  599,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  599,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 1500011
  Varenummer 1500011 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Slowfeeder hønet i solid kvalitet - ekstra stærk, med meget høj brudstyrke (350 kg) og i Oeko-Tex Standard 100 kvalitet.
  Dette hønet passer i mål til fastgørelse på en EUR-palle. Nettet er som en firkantet "kasse" uden bund. Du kan købe vores tilpassede fastgørelsessæt for nem montering på pallen. Hønettet fyldes hurtigt ved at klikke karabinhagerne op i den ene ende, og fylde høet/wrappen i.

  Hos Nordic Horse mener de, at slowfeedere er den bedste tilgængelige løsning, når man ønsker at tilskynde en naturlig spiserytme og adfærd, som efterligner naturlig græsning. Med et slowfeeder hønet spiser hesten mindre mængder over en længere periode, og selv nøjsomme heste kan derfor (med det rette stråfoder) have adgang til hø eller wrap døgnet rundt, så risikoen for fordøjelsesproblemer minimeres.
  Nordic Hønet er bløde og uden knuder - dermed meget skånsomme for hestens tænder og tandkød.

  Mål:
  120 x 80 x 50 cm (Kan indeholde ca. 20-30 kg hø.)
  3 x 3 cm masker - (hullerne er 2,5 x 2,5 cm)

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)