• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nordic Horse Harmony

  259,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Et naturligt boost til immunsystemet spækket med B-vitaminer, der styrker hove, hud og hår. Nordic Harmony giver de bedste betingelser for et velfungerende fordøjelsessystem og komplet tilskud til immunsystemet. Fældningen afhjælpes, og hesten står efter kort tids tildeling med en smuk og glansfuld pels.

  Varenummer 1200849 Kategorier ,

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  4kg259,00 kr. available on subscription
  1200699Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Sund tarmflora og optimeret fordøjelse:
  Nordic Harmony et nænsomt pelleteret tilskud, der indeholder ølgær samt sortkommen i forholdet 1:1 og som har en god effekt på fordøjelsessystemet og har insulin- og blodsukkerstabiliserende effekt. Indholdet af ølgær er med til at styrke de mikroorganismer, der er at finde i hestens stortarm og styrker dermed den sunde fordøjelse.

  Det vil for hestene være lettere at nedbryde samt optage nødvendige næringsstoffer som eksempelvis vitaminer og mineraler ligesom udnyttelsen af fibre bliver forbedret.

  Naturlig B-vitamin, med høj optagelighed gavner hud, hår og hove:
  Nordic Harmony er effektivt som tilskud i fældningsperioderne, da den indeholder et naturligt høj andel af B vitaminer og hjælper hesten igennem fældningen. B-vitaminerne sikrer en normaliseret fedtbalance i huden, og forebygger skællet og fedtet pels, der især opstår i forbindelse med fældningen.

  De mange erfaringer med produktet viser tydeligt, hvordan man og hale bliver kraftigere og væksten øges, ligesom erfaringen viser, at heste med øvrige irritationer i huden i især mittesæsonen har gavn af et tilskud med Nordic Harmony. Det er tydeligt at hestene med tildeling af Nordic Harmony hurtigt fremstår med en sund og skinnende pels.


  Opbevaring
  Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, er den korrekte opbevaring vigtig for holdbarheden. Nordic Classic bør opbevares tørt, køligt og ikke i direkte sollys - gerne i en lukket beholder.
  Undgå helst at foderet har en lang liggetid i stalden inden det anvendes.

  Ingredienser
  Sortkommen (Nigella Sativa) og ølgær (saccharomyces cerevisia). Indholdsstofferne er derfor 100 % fra de rene råvarer og effektiviteten af produktet skyldes derfor ikke tilsætningsstoffer.

  (Nigellin, beta-sitosterol, thymoguinon, myrinsy- re,palmitinsyre, stearinyre, palmitoleic syre, olie- syre, linolsyre, arachidonsyre, proteiner, vitamin B1,B2,B3, calcium, folsyre, jern, kobber, zink og fosfor. 100% Ren ølgær - saccharomyces cerevisia.)
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Jern 624 mg/kg.
  Zink 97,6 mg/kg.
  Mangan 44,3 mg/kg.
  Kobber 17,7 mg/kg.
  Selen 0,17 mg/kg.
  Jod 0,16 mg/kg.

  Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 37,2 %
  Råfibre 14,6%
  Råfedt 10,5%
  Råaske 5,8%
  Tørstof 91,5%
  Sukker 3,7%
  Stivelse 3,3%
  Lysin 1,6%
  Threonin 1,2%
  Fosfor 1,0%
  Methionin 0, 6%
  Calcium 0,5%
  Magnesium 0,3%
  Natrium 0,06%

  Foderanvisning
  20-60 gram / 100 kg hest dagligt

  Bør ikke anvendes til drægtige hopper de første 3 måneder af drægtigheden.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)