• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nordic Horse E-Power

  249,00 kr.599,00 kr. available on subscription

  Leveringstid 1-3 hverdage

  Nordic E-Power er et tilskud af E-vitamin og lysin, der sikrer forebyggelse af overbelastede muskler og muskeltræthed. Især velegnet til heste der yder hårdt intensivt arbejde, eller er under genoptræning.

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  3kg599,00 kr. available on subscription
  1201128Leveringstid 1-3 hverdage
  1kg249,00 kr. available on subscription
  Ikke på lager
  1201129Leveringstid 1-3 hverdage
  3kg579,00 kr. available on subscription
  1201130Leveringstid 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Nordic E-power er et tilskud tilsat høje mængder E-vitamin og lysin. E vitamin er hestens stærkeste antioxidant og har den bedste forebyggende effekt på neutraliseringen af frie radikaler, der kan skade musklers cellemembraner og dermed også musklernes effektivitet. Frie radikaler dannes især, når musklerne forbruger store mængder ilt, som når hesten yder meget eller er udsat for stress. En mangel på E-vitamin betyder, at hesten vil opnå mindre udholdenhed og har brug for større restitueringsperiode efter træning. Udskillelsen af mælkesyre vil ligeledes være nedsat uden tilstedeværelse af E-vitaminer.

  Lysin er en essentiel aminosyre hesten ikke selv danner, og som danner udgangspunkt for en optimal proteinsyntese i muskelcellerne. Lysin forhindrer dermed udmattelse og stabiliserer energistofskiftet ind og ud af musklerne, så hesten kan opretholde den optimale vedvarende og udholdende  energi der er behov for ved store fysiske anstrengelser og brug over lange distancer.

  Forebyggelse af muskel-træthed:
  Muskeltræthed og manglende effektivitet af muskelceller forebygges bedst (og er svært at behandle) ved tildeling af tilstrækkelige antioxidanter og ved at der sikres, at  tilstrækkelige mængder af aminosyrer er tilgængeligt for hesten til alle tider. Glem ikke hestens hjerte, der er en stor hårdtarbejdende muskel der ligeledes skal have tildelt den rette energi og beskyttes bedst muligt, for at kunne holde trit med den hest der yder sit absolut bedste!

  Sikrer bedst mulige udnyttelse af næringsstofferne:
  De vigtige indholdsstoffer i produktet er bundet til esparsette, der indeholder vigtige tanniner som forbedrer nedbrydningen af proteiner i foderet og især binder lysin der bliver nemmere optageligt. Indholdet af hørfrø sikrer yderligere fibre og omega 3 fedtsyrer der bevirker at optagelsen og anvendelsen af E-vitamin er helt optimalt.

  Med et tilskud af Nordic E-power giver du de bedste betingelser for at din hest kan opretholde en energirig muskelfunktion over længere tid, og opbyggelsen af protein og energidepoter vil optimeres. Derudover vil musklernes smidighed og funktion genopbygges hurtigst muligt.

  Findes i:

  1kg - kr. 249,-
  3kg - kr. 599,-
  3kg Refill - kr. 579,-   Anvendelse
  Til heste i hård træning
  Til heste i genoptræning
  Til avlshopper som ikke har adgang til frisk græs
  Til heste med muskelspændinger eller muskelsygdomme
  Opbevaring
  Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, er det vigtigt at de opbevares tørt, køligt og ikke i direkte sollys.

  Ingredienser

  Esparsette
  Hyben
  Hørfrø
  Ølgær.


  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Vitamin E, naturligt (3a700): 100.000 IE
  Analytiske bestanddele
  Råprotein 19,6 %
  Råfibre 16,7 %
  Råfedt 6,0 %
  Råaske 5,7 %
  Tørstof 87 %
  Stivelse 4,2 %
  Sukker 3,8 %
  Threonin 0,9 %
  Calcium 0,7 %
  Fosfor 0,4 %
  Methionin 0,4 %
  Trypthofan 0,29 %
  Magnesium 0,1 %
  Natrium 0,06 %
  Ford. Energi 0,9 FE / kg

  Foderanvisning

  Vedligehold eller perioder med intensivt arbejde: 10-30 gram dagligt, hvilket svarer til 1.000-3.000 IE e-vitamin dagligt.

  Ved akutte skader: 25-40 gram dagligt, hvilket svarer til 2.500-4.000 IE e-vitamin dagligt. Gives i maksimalt 14 dage, derefter vedligeholdelsesdosis.

  Heste med muskelproblemer: 10-100 gram dagligt, hvilket svarer til 1.000-10.000 IE e-vitamin dagligt. Vi anbefaler at tage udgangspunkt i en blodprøve.

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)