• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nordic Horse Biosa

  249,00 kr.549,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Nordic Biosa giver din hest de bedste betingelser for at holde mave og fordøjelse i orden. Nordic Biosa er et flydende produkt med mikrobielt fermenterede økologiske urter.

  Varenummer 1100446 Kategori

  Varianter

  Vægt (l)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  3L249,00 kr. available on subscription
  1100409Afsendelse 1-3 hverdage
  10L549,00 kr. available on subscription
  1100410Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Indvirker på fordøjelseskanalen og tarmens mikroorganismer dels som pH-regulator og dels som næring for mikrober og tarmceller. Styrker slimhinden i mave og tarm og bidrager til at skabe balance.

  Produktet har en frisk syrlig smag, der i kombination med de 19 forskellige urter, giver et velsmagende produkt, som hestene gerne spiser.

  Har du en sensitiv hest eller en hest som ikke tåler sukker, kan den uden problemer nyde godt af fordelene ved Nordic Biosa. Produktet indeholder nemlig hverken sukker, konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer. (melassen i produktet "spises" af kulturerne under fermenteringen og efterlader det færdige produkt uden sukker).

  Findes i:
  bag-in-box, 3 L
  dunk, 10 L


  Opbevaring
  Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, er den korrekte opbevaring vigtig for holdbarheden. Nordic Classic bør opbevares tørt, køligt og ikke i direkte sollys - gerne i en lukket beholder.
  Undgå helst at foderet har en lang liggetid i stalden inden det anvendes.

  Ingredienser

  Vand, økologisk rørmelasse, økologiske urter (anis, basilikum, bukkehorn, dild, ene, fennikel, hyld, ingefær, kvan, kørvel, lakridsrod, oregano, pebermynte, persille, romersk kamille, rosmarin, salvie, stor nælde, timian), fermenteringskulturer.

  100% fri for dopingsubstanser.


  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Disse produkter er der ikke tilsat vitaminer og mineraler. Dvs. der er kun det, der er naturligt forekommende vitaminer og mineraler i råvarerne. Da formålet med disse produkter ikke er, at tilføre ekstra vitaminer og mineraler, er der kun lavet analyse på de parametre, der er relevante i forhold til produktets anvendelse.
  Analytiske bestanddele
  Vand 97,7 %
  Råprotein < 0,2 %
  Træstof < 0,3 %
  Råfedt < 0,4 %
  Sukker 0 %
  Råaske 0,2 %
  Natrium < 0,023 %

  Foderanvisning

  20-30 ml pr. 100 kg hest.

  For bedste effekt hældes Nordic Biosa over hestens foder lige før udfodring (bør ikke stå i længere tid)

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)