• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nordic Horse Agnus Castus

  79,00 kr.329,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Agnus Castus, også kendt som munkepeber, er et veldokumenteret tilskud der understøtter hormonbalancen. Til hormonelle hopper og til hingstede vallakker. Til ældre heste som har problemer med at fælde, og som får krøllet pels.

  Varenummer 1200839 Kategori

  Varianter

  Vægt (kg)PrisTilføj til kurvAntalVarenrLevering
  3kg329,00 kr. available on subscription
  1200694Afsendelse 1-3 hverdage
  450g79,00 kr. available on subscription
  1200734Afsendelse 1-3 hverdage

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Nogle hopper lider af hormonelle ubalancer før og under deres brunstperioder. Dette kan forårsage irritabilitet og generel ubehag hos hoppen og vanskeliggør ridning i løbet af denne periode.

  Det ses at Agnus Castus, der er givet lige inden hoppens brunstperiode begynder, og som fortsat gives gennem hver brunst, kan have en positiv effekt og være med til at afhjælpe hoppens ubehag.
  Også velegnet til hingstede vallakker.

  Agnus Castus giver ernæringsmæssig støtte til hypofysen og hele det endokrine system, der fungerer sammen med kroppen i dens selvregulering. Agnus Castus indeholder alkaloider og flavonoider (en kraftig antioxidant) samt stoffer, der er forløbere for steroidhormoner. Det antages, at disse forbindelser også gavner ældre heste som har problemer med at fælde, og som får krøllet pels.

  Anvendelse:
  Til hormonelle hopper.
  Til hingstede vallakker.
  Til ældre heste som har problemer med at fælde, og som får krøllet pels.


  Ingredienser
  Agnus Castus.
  Tilsætningsstoffer pr. kg
  Disse produkter er der ikke tilsat vitaminer og mineraler. Dvs. der er kun det, der er naturligt forekommende vitaminer og mineraler i råvarerne. Da formålet med disse produkter ikke er, at tilføre ekstra vitaminer og mineraler, er der kun lavet analyse på de parametre, der er relevante i forhold til produktets anvendelse.
  Analytiske bestanddele
  Der laves ikke analyse på enkelurterne ift. vitamin- og mineralindhold.

  Foderanvisning
  3 g pr 100 kg hest pr. dag

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)