• 15% rabat
  [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nina Ottosson PETSTAGES CAT PUZZLE & PLAY RAINY DAY

  229,00 kr. 194,65 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Rainy Day Puzzle & Play fra Nina Ottosson er det perfekte sjove puslespil til dine smarte katte. Ved at slå på pindene og dreje regndråberne kan katten opdage de 14 skjulte slikrum.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3500018

  229,00 kr. 194,65 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  229,00 kr. 194,65 kr. available on subscription

  Varenummer: 3500018
  Varenummer 3500018 Kategorier ,

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Juster sværhedsgraden af vores puslespil for at gøre det lettere for begyndere eller mere udfordrende for superintelligente katte. Hvert puslespil leveres med et faktakort med tips og tricks for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit puslespil. Erstat din almindelige skål og fodr din kat ved hjælp af puslespillet for at engagere dens naturlige jagt- og fourageringsinstinkter. Puslespillet kan rumme op til 1/4 kop mad og er lavet af fødevaresikre materialer, som du kan stole på med din killing.

  Det er velegnet til nysgerrige katte og stimulerer deres naturlige fodringsinstinkter. Kattene "jager" deres belønning ved at slå på pindene og afsløre skjulte godbidder.

  Vores puslespil erstatter din skål og kan bruges til daglig fodring for at fremme en sund spisehastighed. Det kan rumme op til 1/4 kop mad.

  Puslespillet er BPA-, PVC- og ftalatfrit og er fremstillet af fødevaresikre materialer, som du kan stole på med din killing.

  Der er ingen aftagelige dele, hvilket gør det sikkert at lege med og nemt at rengøre; du behøver aldrig at bekymre dig om at miste dele!

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)