• [yith_wcwl_add_to_wishlist]

  Nina Ottosson PETSTAGES CAT PUZZLE & PLAY RAINY DAY

  229,00 kr. available on subscription

  Afsendelse 1-3 hverdage

  Dine smarte katte vil elske udfordringen i Rainy Day Puzzle & Play af Nina Ottosson. Katten slår på pindene og vrider regndråberne for at afsløre de 14 skjulte slikrum.

  Varenr
  Pris
  Tilføj til kurv
  3500018

  229,00 kr. available on subscription

  Abonnement:
  Abonnement:

  229,00 kr. available on subscription

  Varenummer: 3500018
  Varenummer 3500018 Kategori

  Ønsker du at oprette abonnement på varen,
  skal du angive dette i kurven

  Juster sværhedsgraden af ​​puslespillet for at gøre det lettere for begyndere eller mere udfordrende for super smarte katte. Hvert puslespil kommer med et faktaark med tips og tricks til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit puslespil. Udskift din almindelige skål og foder din kat ved hjælp af puslespillet til at engagere deres naturlige jagt- og fourageringsinstinkter. Puslespillet kan rumme op til 1/4 kop mad og er lavet med fødevaresikre materialer, som du kan stole på med din killing.

  God til nysgerrige katte: Stimulerer kattens naturlige fodringsinstinkter. Katte "jager" efter deres belønning ved at slå på pindene for at afsløre skjulte slik.

  Udskift din skål: Candy-puslespil kan bruges til daglig fodring for at fremme et sundt spisetempo. Puslespillet kan rumme op til 1/4 kop mad.

  BPA PVC og føtal-fri: Fremstillet med fødevaresikre materialer, som du kan stole på med din killing.

  Ingen aftagelige dele: for sikrere leg og nem rengøring; aldrig bekymre dig om at miste dele!

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)